Labdarúgás, vármegyei III. osztály

2023.06.07. 11:41

Kisar, vagy Tunyogmatolcs?

A Szabolcs-csoport bajnoka a Nyírtét

Hétvégén a Szamos-csoport mérkőzéseivel zárul a 2022-23-as Szabolcs-Szatmár-Bereg vármegyei bajnoki futballszezon, ám három  harmadosztályú férfi felnőtt bajnokságban már véget értek a küzdelmek.
A Szabolcs-csoportban a tavasszal remeklő Nyírtét megelőzte az őszi első Nyírtelek együttesét, míg a harmadik helyre a nyíregyházi Filo csapata futott be. A Nyírség-csoportban az egész évben magabiztos teljesítményt nyújtó Herkules Nagykálló 17 ponttal előzte meg a Nyíribronyt, míg a dobogó legalsó fokára a Nyírgyulaj ért oda. A Rétköz-csoportban pedig a Tiszaszalka lett az aranyérmes, a sokáig listavezető Jéke előtt, a Gégény pedig két év után újra a harmadik helyen végzett.
A vármegyei harmadosztály Szamos-csoportjában az utolsó fordulóban szombaton dől el a bajnoki cím a Kisar és a Tunyogmatolcs között. A Túristvándi már egészen biztosan a harmadik helyen végez.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában