Vármegyei I.

2023.10.22. 16:44

Féltucattal küldte haza a Bátort az Újfehértó - fotók!

"Úgy érzem, jól sikerült a bemutatkozásom."

Szon.hu

Kállósemjén–Tarpa 0–0

Kállósemjén, v.: Vitkai.

Kállósemjén: Ovszijenko – Hamza, Szabó I., Danó (Törtei), Jónucz (Tóth), Fodor, Lakatos L. (Vass), Pekk, Lakatos B., Szabó S. (Gömze), Kornutyak. Játékos-edző: Vologyimir Ovszijenko.

Tarpa: Csicskan – Szojma, Herman, Bodan, Havriljuk (Kucsinszki), Mihalcsuk, Arsen, Kosztik, Palcsej, Gál, Lovincsuk. Edző: Bubis Iván.

Vologyimir Ovszijenko: – Nagyon magas iramú mérkőzés volt, csak a gól hiányzott a mi részünkről. Úgy érzem, hogy egy picivel több helyzetet alakítottunk ki, mint az ellenfél. A hozzáállás, a szív az ott volt a pályán és emiatt nagyon büszke vagyok minden egyes játékosomra. Megyünk tovább!

Bubis Iván: – Gratulálok a játékosaimnak!Férfias, kemény mérkőzés volt, ahol végig csak a játékon volt a hangsúly. Nagyon fegyelmezetten játszottunk, úgy gondolom, hogy igazságos döntetlen született.

Újfehértó–Nyírbátor 6–1 (3–1)

Újfehértó, v.: Füleki.

Újfehértó: Nagy M. – Csáki (Barnucz), Mezei (Miterkó), Angyal (Varga), Kis, Zámbó, Pallai, Daróczi, Nagy D. (Szilágyi), Somogyi (Barta), Benke. Edző: Madalina György.

Nyírbátor: Jóbi – Tóth Sz., Szücs, Danó (Bakosi), Tóth E. (Pálvölgyi), Varga, Erdei, Terdik (Nógrádi), Orosz (Czerula), Szabó, Kun. Játékos-edző: Erdei Zoltán. Gól: Somogyi 2, Nagy D. 2, Mezei, Kis, illetve Erdei (11-esből).

Madalina György: –Köszönöm a fiúknak az eredményes játékukat, a segítségükkel úgy érzem, jól sikerült a bemutatkozásom. Nem az én érdemem, a csapat érdeme, hogy nagyszerűen játszott, s remélem, hogy a hátralévő mérkőzések is eredményesek lesznek.

Erdei Zoltán: –

Nyírbéltek–Mátészalka 1–4 (1–3)

Nyírbéltek, v.: Kosztyu.

Nyírbéltek: Ritli – Ricsei, Tóth, Kevert (Lisboa), Boldizsár E., Sőre, Vass, Hevele, Sidibe, Boldizsár G. (Sebők), Fischer. Edző: Gyarmati András.

Mátészalka: Szilágyi – Bodó G., Lyáh (Sárosi), Fenyőfalvi (Szőlősi), Csáki, Bodó L., Hudák (Huszti), Papp (Tangel), Fejes, Toldi, Jócsák (Gergely). Edző: Kiss Tamás. Gól: Boldizsár G., illetve Papp 2, Jócsák, Lyáh. Kiállítva: Sidibe (23.), illetve Bodó (23.).

Gyarmati András: – A győzelmet jobban akaró csapat nyert.

Kiss Tamás: – A mérkőzést tekintve teljesen megérdemelten szereztük meg a három pontot. Véleményem szerint tőlünk Bodó Gabit teljesen indokolatlanul állították ki, de még egy nullás hátrányban is a csapat tartását mutatja, hogy higgadtan, türelmesen a magunk javára tudtuk fordítani a találkozót.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában