Labdarúgás, vármegyei I. osztály

2024.02.23. 11:21

"A felkészülés során a játékosok jó munkát végeztek"

Szakvezetői várakozások a vármegyei bajnokság tavaszi nyitánya előtt.

A kék mezes Mátészalka komoly célokkal vág neki a folytatásnak.

Fotó: Sipeki Péter

Labdarúgás: Nyír-Wetland vármegyei I. osztály, 16. forduló, szakvezetői várakozások (kezdés: 14.00)

Szombat
Nyíregyháza Spartacus II. (7.)–Vásárosnamény (13.)
Szatke Zoltán, a Nyíregyháza II. edzője: – Nehéz mérkőzésre számítunk, ahol maximális hozzáállást várok a srácoktól, hiszen a célunk az, hogy itthon tartsuk a három pontot.
Piskóti Zsolt, a Vásárosnamény edzője: – A felkészülés során úgy gondolom, hogy a srácok jó munkát végeztek. Az első mérkőzésen minden csapat bízik a jó rajtban, így természetesen mi is. Minden meccsen a maximumot kell nyújtanunk, hogy elérjük a céljainkat és ezzel a játékosok is tisztában vannak. 

Nyírbéltek (11.)–Nyírmeggyes (16.)
Gyarmati András, a Nyírbéltek edzője: – Azt gondolom, hogy az elmúlt időszakban eltervezett munkát elvégeztük. Teljes mellszélességgel állunk oda az első mérkőzéshez, amelyen szeretnénk jó eredményt elérni. Mindig többet várok és ezt a szemléletet próbálom átültetni a játékosokba is. 
Siska Attila, a Nyírmeggyes edzője: – Sok edző szeretné ilyenkor azt nyilatkozni, hogy a felkészülés alatt elvégezték a megfelelő mennyiségű és minőségű munkát, de ez ránk most nem igaz, én ugyanis sokkal többet szerettem volna. Kíváncsian várom, hogy mire leszünk képesek az első bajnoki mérkőzésen. 

Újfehértó (5.)–Csenger (9.)
Antal István, az Újfehértó edzője: – Szokatlan felkészülésen vagyunk túl, de nagyon várjuk már a tavaszi nyitányt. Győzelemmel szeretnénk megörvendeztetni a szurkolóinkat. 
Juhász Ferenc, a Csenger edzője: – A pontszerzés reményében lépünk pályára.

Nagyecsed (8.)–Mátészalka (2.)
Harbula Balázs, a Nagyecsed edzője: – A járványos megbetegedések ellenére is úgy gondolom, hogy a szombati meccsen teljesen mindegy milyen összeállításban lépünk pályára, ugyanis a játékosaim mindent megpróbálnak majd megtenni annak érdekében, hogy otthon tartsuk a három pontot a szatmári derbin. Külön motiváció nem szükséges. Tamásnak viszont azt kívánom, hogy érje el a célját, ami az igazolásokat látva nem is lehetetlen küldetés. 
Kiss Tamás, a Mátészalka edzője: – Úgy gondolom, hogy a szomszédvári rangadó előtt plusz motiváció nem kell a játékosaimnak. Egy igencsak fegyelmezett és jó csapat otthonába látogatunk, ahol maximális koncentrációra lesz szükségünk ahhoz, hogy jó eredményt érhessünk el a Nagyecsed vendégeként.

Tarpa (3.)–Nyírbátor (6.)
Bubis Iván, a Tarpa edzője: – A felkészülés jól sikerült, az edzőmérkőzésen megmutattuk a jó és a rossz arcunkat is. Hazai pályán szeretnénk győzelemmel kezdeni a tavaszi szezont. 
Erdei Zoltán, a Nyírbátor játékos-edzője: – Mint minden csapat így mi is várjuk már a bajnoki rajtot. Szeretnénk olyan eredményt elérni Tarpán, ami reményt ad a folytatáshoz.

Vasárnap
Kállósemjén (4.)–Ibrány (15.)
Vologyimir Ovszijenko, a Kállósemjén játékos-edzője: – Jól sikerült a felkészülésünk, nehéz mérkőzésre számítok, de a céljaink eléréséhez mindenféleképpen győznünk kell. 
Kiss Péter, az Ibrány játékos-edzője: – Becsülettel készültünk erre az igencsak nehéznek ígérkező mérkőzésre. Amennyiben betartjuk a megbeszélteket és fegyelmezettek maradunk, akkor esélyünk lehet a pontszerzésre.

Kemecse (10.)–Kótaj (14.)
Sánta Tibor, a Kemecse edzője: – Tisztességesen felkészültünk a hétvégi indulásra, így megfelelő koncentrációval és önbizalommal sikeres lehet a tavaszi rajt. 
Seregi Mihály, a Kótaj edzője: – Ez a vármegye I.-es forduló nem is kezdődhetne másképp, mint egy presztízsrangadóval. Van miért visszavágnunk a Kemecsének, így mindent megteszünk majd azért, hogy elhozzuk a három pontot.   

Nagykálló (12.)–Mándok (1.)
Homann Richárd, a Nagykálló edzője: – Amint a táblázat is mutatja, egy nagyon jó csapat, nagyon jó edzővel érkezik hozzánk, így fel kell kötni azt a bizonyost. Meglátjuk… 
Kocsis János, a Mándok edzője: – A hosszú felkészülés után már mindenki nagyon várja az első fordulót és nagy várakozásokkal tekint a nyitány elé. Jó feltételekkel tudtunk készülni, miközben remek edzőmérkőzéseket játszottunk. Nagy hangsúlyt fektettünk az új játékosok beépítésére és a keret összecsiszolására. A céljaink nem változtak, minden meccsen győzni szeretnénk, így ezzel a feladattal utazunk Nagykállóba is.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában