Futsal, NB I., Nyírbátori SC

2024.03.08. 21:45

Az Aramist is legyőzte a Nyírbátor

Őrzi veretlenségét az alsóházi rájátszásban a szabolcsi egylet.

Megőrizte veretlenségét a Nyírbátor.

Fotó: Klub

A férfi futsal NB I. alsóházi rájátszásának negyedik fordulójában a budaörsi Aramist fogadta a Nyírbátor. Elek Gergő csapata eleddig a playoff minden találkozóját megnyerte, így kedvező pozícióból várhatta a folytatást.

Hazai szempontból remekül kezdődött a mérkőzés, Bogdán Rajmond ugyanis olyan szerencsétlenül ért a labdához, hogy az öngóljával már a második percben megszerezte a vezetést a Bátor. Az Aramis azonban ettől nem roppant meg, így három perc múlva kiegyenlített, majd a következő két percben újabb gólváltás történt, ennek eredményeképpen a félidő derekán 2–2 köszönt vissza az eredményjelzőről. Bartha Balázs nem akart lemaradni a vendégek gólzsákja, Lévai Dániel mögött, a tizedik percben újabb gólt szerezve juttatta előnyhöz a vendéglátót, majd három percre rá Szabó Steven is bevette Soós Arnold kapuját, a nagyszünetre így 4–2-es hazai előnnyel vonulhattak a csapatok.

A második felvonásban kissé összébb kapták a védekezéseiket a felek, kiegyenlítettebbé vált a játék, mígnem előbb Sánta János, majd Szentes Bíró Tamás lőtt egy-egy gólt, ezzel lényegében eldöntve a mérkőzést. Az utolsó öt percben aztán egy kissé túl hamar engedett ki a Bátor, minek kapcsán két gólt még szerzett az Aramis, ám ekkor már túl késő volt ahhoz, hogy esély legyen a pontszerzésre, így 6–4-re győzött a Nyírbátor.

Futsal: NB I., alsóházi rájátszás, 4. forduló
Nyírbátori SC–Aramis SE 6–4 (4–2)
Nyírbátor, Városi Sportcsarnok, v.: Szabó (Forgács, Szűcs).
Nyírbátor: Bazsányi – Szabó, Szentes Bíró, Marouan, Orosz. Csere: Tóth, Varga, Bartha, Sánta, Karácsony, Csorvási, Molnár, Szucsányi, Csoma. Vezetőedző: Elek Gergő.
Aramis: Soós – Komáromi, Gellérfi, Lévai, Bognár. Csere: Csikós, Kövesdi, Horváth, Vattamány, Szeghy, Moga, Pintér, Szűcs, Bogdán. Vezetőedző: Nagy Roland.
Gól: Bogdán (2. - öngól), Bartha (6., 10.), Szabó (13.), Sánta (26.), Szentes Bíró (33.), illetve Lévai (5., 7.), Moga (35.), Bogdán (40.).

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában