Labdarúgás, NB II., Nyíregyháza Spartacus FC

2024.03.05. 09:50

Egy pontot megmentett a Szpari

Edzői nyilatkozatok a Soroksár elleni mérkőzést követően.

Volt tartás a sötét mezes Nyíregyháza játékosaiban.

Fotó: Trifonov Éva

Mint ahogyan arról már beszámoltunk, a Nyíregyháza Spartacus FC a Soroksárt fogadta a labdarúgó NB II. 23. fordulójának hétfői, zárómérkőzésén. A második félidő derekán a vendég gárda került előnybe, a hajrában azonban megmentett egy pontot a Nyíregyháza, a csereként beálló Temesvári lőtt gólt egy a soroksári kapu előtti kavarodást követően.

A lefújást követően a két tréner értékelt:

Tímár Krisztián: – Büszke vagyok a játékosaimra, mert rengeteget utaztunk a múlt héten, ezzel együtt nagyon beleálltunk a mérkőzésbe, de a játék nem volt az igazi. Mi kihagytuk a tizenegyest, az ellendél belőtte, de a bajnokságban nem először megmutattuk, hogy nagyon nagy lélekjelenlétünk van, és végig hittünk abban, hogy legalább döntetlenre tudjuk menteni a mérkőzést.

Lipcsei Péter: – A mérkőzés előtt aláírtam volna az egy pontot, a játék képe alapján viszont nem vagyok elégedett vele. A Nyíregyháza a beívelésekből élt, az én játékosaimat viszont meg kell dicsérni, és ha pontosabbak az utolsó passzok, a győzelem is meg lehetett volna.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában