Kézilabda, Kisvárda Master Good SE

2024.03.27. 13:06

Forró szívvel, hideg fejjel

A Kisvárda edzője szerint a Budaörs ellen a taktikai és a technikai tudás másodlagos lesz.

Fotó: Pusztai Sándor

Az újabb válogatottszünet előtt csütörtökön a Budaörsöt fogadja a Kisvárda Master Good SE. Bizony nincs mit szépíteni, Józsa Krisztián együttese a NEKA elleni vereséggel nehéz helyzetbe hozta magát, mert a balatonbogláriak így beérték őket pontszámban és ezzel már csak két pont az előnyük a kiesőhelyen tanyázó Békéscsabával szemben. Persze temetni még korai lenne a csapatot, mert úgymond még a saját kezükben van a sorsuk, hiszen a bajnokság hátralévő részében, Buday Dániel együttese mellett fogadják még a Vasast és a Dunaújvárost és véleményünk szerint a pontszerzés reményében utazhatnak még Székesfehérvárra és Békéscsabára is.
– A NEKA ellen nyújtott teljesítmény méltatlan volt mind a klubra, mind a játékosokra nézve. Ezt senki nem engedhette volna meg, aki felhúzza magára a Kisvárda mezét – mondta határozottan Józsa Krisztián, a Kisvárda edzője. – A szombati mérkőzést mindenkinek gyorsan el kell felejteni, tiszta lappal kell nekivágnunk a Budaörs elleni meccsnek. Természetesen megbeszéltük a Balatonbogláron elkövetett hibákat, nyilván ezeket megpróbáljuk kiküszöbölni. Azonban elmúlt a hangzatos fogadkozások ideje, a pályán tettekkel kell bizonyítanunk, hogy helyünk van az élvonalban. Ezt a mérkőzést nem a taktikai felkészültség, a technikai tudás fogja eldönteni, hanem az, hogy ki mennyi energiát tud kivinni a pályára.
A mérkőzésre mindössze három napja maradt készülni a csapatnak. 
– Természetesen videóztunk, taktikailag átbeszéltük mind a védekezés, mind a támadás feladatait, de csak ismételni tudom magamat, ez a meccs a szívről fog szólni. Forró szívvel és hideg fejjel meg kell mutatnunk, hogy képesek vagyunk legyőzni a Budaörsöt – zárta Józsa Krisztián. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában