Labdarúgás, Nyír-Wetland vármegyei I. osztály

2024.03.17. 17:28

Kótajban botlott a Tarpa – fotók

A Nagyecsed mindhárom pontot elvitte Ibrányból

Szon.hu

Fotó: Dodó Ferenc

A Nyír-Wetland vármegyei I. osztályú bajnokság 19. fordulójában két mérkőzést rendeztek vasárnap.

Kótaj–Tarpa 1–1 (1–0)
Kótaj, v.: Takács. Kótaj: Reszler – Sallai, Hangácsi (Szarka), Nagy, Papp, Dencs, Bagoly (Sárközi), Boros, Csatári, Csörgő, Molnár (Kató (Illés)). Edző: Seregi Mihály. Tarpa: Hotra – Prihoda, Zajka, Bodan, Maksajev (Kolesnyik), Nemes, Mihalcsuk, Palcsej, Gál, Lovincsuk, Burdika (Boldizsár). Edző: Bubis Iván. Gól: Nagy, illetve Gál. Kiállítva: Nagy.
Seregi Mihály: – Kemény, brusztolós mérkőzésen értékes pontot tartottunk itthon. Gratulálok a csapatomnak, további sok sikert a Tarpának.
Bubis Iván: – Az első félidőben álmosan kezdtünk, a hazai csapat egy gyors kontra után megszerezte a vezetést. A második félidőben már sokkal jobban játszottunk, mondhatom azt is ahogy azt elvárjuk a fiúktól, sok helyzetet ki alakítottunk de hazai kapus nagy bravúrokkal védett. Nem vagyunk elégedettek az 1 ponttal de sajnos ez van, további sok sikert kívánok a Kótajnak. 
Ibrány–Nagyecsed 0–1 (0–0)
Ibrány, v.: Valu. Ibrány: Szabó D. – Bertók, Dobos, Novák, Farkas (Bészély), Bégányi, Szabó M. (Oláh), Hornyák, Lukács, Kállai, Barzó (Kiss). Játékos-edző: Kiss Péter. Nagyecsed: Sarkadi – Zámbó, Pócsi, Somlyai, Nagy Z., Kóka, Lakatos (Jóni), Bulyáki K. (Ladányi), Nyíregyházi (Jónás), Nagy N., Marinas. Edző: Harbula Balázs. Gól: Nagy N. Kiállítva: Jónás.
Kiss Péter: – Ameddig nem egy irányba húz mindenki, addig nem leszünk sikeresek. Gratulálunk a Nagyecsednek.
Harbula Balázs: – Igazságtalan lett volna, ha ezt a gyenge találkozót nem nyerjük meg, még akár tíz emberrel is.


 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában