Szabolcs-Szatmár-Bereg

2024.03.25. 20:03

Közös futsal a szakképzési centrumok között

A vármegyei futsal bajnokságnak a nyírbátori Bethlen adott otthont.

Szon.hu

Fotó: Mátészalkai Szakképzési Centrum

A Mátészalkai Szakképzési Centrum által szervezett vármegyei futsal bajnokságot a nyírbátori Bethlenben tartották meg. A Kisvárdai Szakképzési Centrum II. Rákóczi Ferenc Technikum és Szakképző Iskola csapata jutott tovább az országos megmérettetésre.

A Mátészalkai Szakképzési Centrum immáron hetedik éve szervezi meg az országos Centrum Futsal bajnokságot, melynek vármegyei döntőjére idén március 21-én került sor Nyírbátorban, a Bethlen Gábor Technikum, Szakképző Iskola és Kollégium sportcsarnokában. A hazai szakképzési centrumok tanulói már hetedik éve mérik össze futsal tudásukat a nyírbátori Bethlen Sportcsarnok pályáján. A csütörtökön lezajlott megyei döntőt három helyszínen körzeti fordulók előzték meg 13 csapat részvételével, melyeket a Nyíregyházi-, a Kisvárdai- és a Mátészalkai Szakképzési Centrumok bonyolították le. Az öt továbbjutó csapat közti mérkőzések tétje az volt, hogy ki képviselheti vármegyénket majd az április 18-19-én Nyírbátorban megrendezett országos Centrum Futsal bajnokságon. A színvonalas, izgalmas, gólokban gazdag, fair play játék során végül a Kisvárdai Szakképzési Centrum csapata bizonyult a legerősebbnek, akik tovább jutottak az országos döntőbe. Szívből gratulálunk a csapatnak és bízunk abban, hogy ugyanilyen eredményesen szerepelnek majd az országos versenyen is.

A VII. Centrum Futsal Szabolcs-Szatmár-Bereg vármegyei döntőjének eredményei: I. helyezett: Kisvárdai SZC II. Rákóczi Ferenc Technikum és Szakképző Iskola - RÁKÓCZI II. helyezett: Mátészalkai Szakképzési Centrum Gépészeti Technikum és Kollégium- GÉPÉSZ III. helyezett: Kisvárdai SZC Csengeri Ady Endre Technikum és Kollégium - ADY IV. helyezett: Mátészalkai SZC Déri Miksa Technikum, Szakképző Iskola és Kollégium- DÉRI V. helyezett: Nyíregyházi SZC Széchenyi István Technikum és Kollégium - SZÉCHENYI

Különdíjasok:

Gólkirályok: Siksai Hennadii és Juhász Dávid - RÁKÓCZI

Legjobb kapus: Béres Péter Dávid - GÉPÉSZ

Legjobb mezőnyjátékos: Petermann Péter - ADY

Fotók: Mátészalkai Szakképzési Centrum

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában