Futsal

2024.03.18. 20:27

Még a „gól is kimaradt” – először kapott ki az A’Stúdió

Az A'Stúdió Futsal Nyíregyháza sokat tett a gólokért, de a szerencse nem állt mellett a Berettyóújfalu ellen.

Matheusék nyerté ka hétfő esti futsalrangadót

Fotó: Dodó Ferenc

A felsőházi rájátszást fantasztikus formában kezdő A'Stúdió Futsal Nyíregyháza veretlenül várta a Berettyóújfalu elleni hétfő esti mérkőzést.

 

Az első lehetőségeket a hazaiak alakították ki, az ötödik percben mégis elég volt egyszer lemaradni Matheusról, aki meg is szerezte a vezetést csapatának.

A nyíregyháziak nem estek szét ettől, Gregory óriási kapufájánál közel is jártak az egyenlítéshez. Ekkor még bosszankodtunk, fél perccel később azonban már okkal volt nagy az öröm, mert a góllövőlistát vezető brazil játékos a lábak között a jobb alsóba tekerte szabadrúgását. Sajnos két percig sem volt egál az állás, egy szögletnél senki nem figyelt Nagy Imrére, aki közelről betalált.

Az első félidő folytatásában is a mieinknek volt több helyzetük, ziccerük is, vagyis nem játszottak rosszul, de a két figyelmetlenség sokba került (1–2).

A Stúdió jól kezdte a második játékrészt is, rögtön kialakított egy nagy lehetőséget, de a hazai gárda túljátszotta azt, majd Krajnyák Zsolt lövése a lécen csattant. Ennél nagyobb probléma, hogy Gagyi Sándor egy vétlen esetnél megsérült a 24. percben és még abban a minutumban újabb vendég gól született.

Lovas Norbert vezetőedző azonnal elővette az öt a négyet, amit csapata nem játszott igazán pontosan, így is ígéretes akciókat vezetett, de szerencséje sem volt, az ide-oda pattogó labda is kifelé jött a kapufáról. Ez még semmi, a 31. percben Szabó Lajos lövése a kapufára (a meccsen negyedszer), onnan a kapus fejére, majd az alapvonalon túlra pattant…

Az MVFC kapusa több védéssel tartotta az eredményt, majd az utolsó perchez érve a nyíregyháziak lemaradtak öt a négyben, üres kapuba kaptak még egy gólt, ami lezárta a meccset (1–4). Az A'Stúdió felvette a versenyt a tavalyi döntőssel, de ezúttal semmi nem sikerült, így elszenvedte az első vereségét a felsőházban.

Futsal: NB I., felsőházi rájátszás, 5. forduló

A’Stúdió Futsal Nyíregyháza–MVFC Berettyóújfalu 1–4 (1–2)
Continental Aréna, v.: Zimonyi, Kiss (Muhari).
Nyíregyháza: Gagyi – Öreglaki, Gregory, Dávid, Maneca. Csere: Petró, Gyulai, Szabó L., Krajnyák, Kovács R., Urr, Lakatos, Kovács Á., Haburcsák. Vezetőedző: Lovas Norbert.
Berettyóújfalu: Mezei – Matheus, Rábl, Rafael, Facundo. Csere: Sándor, Nagy K., Erdei, Iszák, Nagy K., Magyari, Nagy D., Daróczi, Szabó P. Vezetőedző: Trencsényi János. 
Gól: Gregory (11.), illetve Matheus (5.), Nagy I. (13.), Nagy D. (24.), Nagy K. (40.).

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában