Futsal

2024.04.07. 12:20

Idegenben még hiányzik a Hali elleni bravúr

Nehéz meccs vár a Stúdióra; a Nyírbátornak már nem kell izgulnia.

Gregoryék legutóbb döntetlent játszottak a Haladással

Fotó: Gazdag Mihaly

Rövid szünet után hétfőn folytatódik a futsal NB I. rájátszása. A végéhez közeledve egyre kiélezettebb a verseny a felsőházban. Mint ismert, az A’Stúdió Futsal Nyíregyháza fantasztikusan kezdett, ám az utóbbi három fordulóban csak egy pontot szerzett. Az egy döntetlen és a két vereség közül a legutóbbi, Veszprém elleni meccs (1–4) volt különösen bosszantó.

– Nagyon rossz meccsen vagyunk túl, hiszen hazai pályán vereséget szenvedtünk, pedig nem voltak arra utaló jelek, hogy még pontot sem tudunk szerezni – mondta el Lovas Norbert vezetőedző. – Rendkívül dekoncentrált, gyenge teljesítményt nyújtottunk. A hibákat megbeszéltük és továbbléptünk, hiszen jön a Haladás elleni mérkőzés. Hazai pályán már megmutattuk, mire vagyunk képesek ellenük (4–1 és 4–0 – a szerk.), idegenben adósak vagyunk még ezzel. Nagyon jó csapat a Szombathely és otthon mindig jól teljesít. Kíváncsi vagyok, hogyan sikerült rendet rakni a fejekben. Ha az ellenük játszott eddigi három meccsből indulunk ki, akkor van ok a bizakodásra, de mindenkinek maximumot kell nyújtania, hogy egyáltalán meccsben legyünk végig, ellenkező esetben nagyon nehéz dolgunk lesz.

A nyíregyháziak azért harcolnak, hogy az első négyben végezzenek, így éremért játszhassanak a szezon végén.

Az alsóházban is folytatódnak a küzdelmek, ám a Nyírbátori SC számára – a szurkolók nagy örömére – már nem sok tétje maradt az utolsó négy fordulónak. 

Elek Gergő csapata a rájátszás első hat meccsét megnyerte, ezzel már matematikailag is biztosította bennmaradását, és hétfőn a sereghajtó Maglód vendégeként már azt is biztossá teheti, hogy élen végez, vagyis megszerzi az összesített hetedik helyet. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában