Labdarúgás, Nyír-Wetland vármegyei I. osztály

2024.05.24. 13:11

"Ahhoz, hogy az utolsó fordulóra is maradjanak izgalmak, el kell hoznunk a három pontot Kállósemjénből"

Szakvezetői várakozások a Nyír-Wetland vármegyei I. osztály 29. fordulója előtt.

A vármegyei kupa után a bajnokságot is megnyerné a Tarpa.

Fotó: Dodó Ferenc

Labdarúgás: Nyír-Wetland vármegyei I. osztály, 29. forduló (kezdés: 17.00)

Szombat

Nyíregyháza II. (8.)–Nyírmeggyes (16.)
Szatke Zoltán, a Nyíregyháza II. edzője: Szeretnénk otthon tartani a három pontot. 
Siska Attila, a Nyírmeggyes edzője: – Eddig sem voltunk acélosak, de a végére létszámban is elfogytunk. Természetesen megtesszük, ami tőlünk telik.  

Vásárosnamény (14.)–Csenger (9.)
Piskóti Zsolt, a Vásárosnamény edzője: – Az elmúlt két mérkőzésen fontos pontokat szereztünk, viszont a céljaink elérése érdekében hazai pályán újabb győzelemre lenne szükségünk. 
Juhász Ferenc, a Csenger edzője: A sok hiányzó ellenére bizakodóak vagyunk. A múlt heti győzelem lendületet adhat a csapatnak, célunk a három pont megszerzése. 

Nyírbéltek (12.)–Ibrány (15.)
Gyarmati András, a Nyírbéltek edzője: – Az elmúlt időszakban nagyon jó teljesítményt nyújtott a társaság. Odahaza játszunk, így olyan teljesítményt kell mutatnunk, hogy a kilátogató nézők örömüket leljék ebben. Szeretnénk nekik megköszönni az egész éves biztatást, na meg persze jó lenne begyűjteni a három pontot is. 
Kiss Péter, az Ibrány játékos-edzője: – Csak a győzelem az elfogadható.

Újfehértó (6.)–Kótaj (11.)
Matévi Csaba, az Újfehértó elnöke: – Nekünk már tét nélküli lesz ez a mérkőzés, éppen ezért igyekszünk lehetőséget biztosítani a fiatal labdarúgóink számára is.
Seregi Mihály, a Kótaj edzője: – A bajnokság végére mentálisan és fizikálisan is elfogytunk. Ennek ellenére becsülettel készültünk és megpróbáljuk megnehezíteni az ellenfelünk dolgát. 

Kemecse (13.)–Mátészalka (2.)
Sánta Tibor, a Kemecse edzője: – Nem nyilatkozott.
Makszim Gábor, a Mátészalka mb. edzője: – Nehéz mérkőzésre számítunk, de a múlt heti győzelmünknek és az eddigi szereplésünknek is csak akkor lesz értéke, ha a következő akadályt is sikerrel vesszük. Nem lebecsülve az ellenfelünket, de szeretnénk három ponttal távozni Kemecséről. 

Nagyecsed (4.)–Tarpa (1.)
Harbula Balázs, a Nagyecsed edzője: – Tavaly éppen a Tarpa ellen indult el egy felfelé ívelő sorozatunk. Bízunk benne, hogy hazai pályán tudunk majd mi is dominálni, meglátjuk, hogy ez mire lehet elég. 
Bubis Iván, a Tarpa edzője: – Nagyecseden nehéz elhagyni a pályát győztesen, de mi mindent meg fogunk tenni annak érdekében, hogy nekünk ez sikerüljön.

Vasárnap

Kállósemjén (5.)–Mándok (3.)
Vologyimir Ovszijenko, a Kállósemjén játékos-edzője: – Az utolsó hazai bajnoki mérkőzésünk következik, így szeretnénk szép játékkal és győzelemmel búcsúzni a publikumtól. 
Kocsis János, a Mándok edzője: – Ahhoz, hogy az utolsó fordulóra is maradjanak izgalmak, el kell hoznunk a három pontot Kállósemjénből. Ehhez viszont kiegyensúlyozott és jó játék szükséges. 

Nagykálló (10.)–Nyírbátor (7.)
Homann Richárd, a Nagykálló edzője: – Az utolsó hazai bajnokin szeretnénk egy jó eredménnyel megajándékozni a kitartó és mindig lelkes közönségünket.
Erdei Zoltán, a Nyírbátor játékos-edzője: – Két idegenbeli mérkőzéssel zárjuk a szezont. Úgy utazunk Nagykállóba, hogy tavasszal még nem tudtunk Nyírbátoron kívül győzelmet aratni. A cél, hogy ezen most változtassunk. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában