Keszthely

2013.01.16. 09:59

Gyógyító gombák

Idén már Keszthelyen is megtalálható a Varga Gábor nevével jegyzett gyógygomba kivonatú készítmények kínálata. A városbeli üzlet nemrég nyílt, ahol a termékeket nem csak megvásárolni lehet, hanem az alkalmazás ajánlatairól is hasznos tanácsokat kaphatnak az érdeklődők.

A városbeli üzlet nemrég nyílt, ahol a termékeket nem csak megvásárolni lehet, hanem az alkalmazás ajánlatairól is hasznos tanácsokat kaphatnak az érdeklődők.Ombodi Csaba, a forgalmazás hivatalos térségi képviselője, vezető tanácsadója elmondta, hogy a szereket a fogyasztók jó tapasztalatai teszik egyre szélesebb körben ismertté. A mind eredményesebb alkalmazáshoz a forgalmazók a személyes tanácsadással, a készítmény kiválasztásával, adagolási javaslattal is igyekeznek hozzájárulni. Számos Varga-féle gombakivonat alapú szer van már a kínálatban, amelyek az étrend és az orvosi kezelés kiegészítőjeként javasolhatók a különféle betegségcsoportba tartozó panaszok esetén. Keszthelyen és környékén ilyen szolgáltatás korábban nem volt, így az üzlet hiányt pótol, túl az eddig csak internetes megrendeléssel való hozzáférésen, valamint írásos tájékoztatási lehetőségeken.

Ombodi Csaba hozzátette: a termékek az immunrendszer működésének javításán keresztül járulhatnak hozzá az egészség visszanyeréséhez.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!