Keszthely

2013.01.30. 09:43

Szenzáció és elismerés

Samu Andrea marcali fodrászmester, bemutató és oktató fodrászról nevezte el a Blade fodrászolló márka az egyik modelljét.

Samu Andrea marcali fodrászmester, bemutató és oktató fodrászról nevezte el a Blade fodrászolló márka az egyik modelljét. A kiváló minőségű 5.5” hajvágó olló neve: Samu Art of Style

Több fodrász közül választotta a gyártó azt, aki legszimpatikusabbnak, legalaposabbnak bizonyul, hogy legújabb modelljét róla nevezze el. Legfontosabb szempont mégis a szakma iránti hihetetlen alázat és tenni akarás.

Andi méltán kaphatta meg ezt az elismerést, hiszen kevesen vannak, akik ennyit tettek volna az utánpótlás neveléséért, a szakma továbbképzéséért. Szakmai elhivatottsága, alázata és jó értelemben vett fanatizmusa példa értékű lehet nemcsak fodrász kollégáinak, hanem minden alkotó embernek. Andi 20 éve dolgozik a szakmában, tanulókat képez, és egyedi módszereivel saját oktatási rendszerében továbbképző tanfolyamokat tart, hétvégén felnőtteket oktat, minden a fodrászatot érintő témakörben. Rengeteg sikeres tanulót indított el ebben a szép szakmában. Több cégnél dolgozott, mint oktató-bemutató fodrász és szakmai tanácsadó, dolgozott és dolgozik fáradhatatlanul ma is. A legnevesebb szakmai lapokban publikálják cikkeit.

Amikor megtudta, hogy milyen elismerést kapott, így reagált.

- Őszintén szólva a megkeresés után azt hittem, hogy valamelyik kollégám meg akar viccelni. Annyira meglepődtem, hogy eleinte el sem akartam hinni. Akkor vált nyilvánvalóvá, hogy ezt az elismerést tényleg én kaptam, amikor megkaptam a forgalmazótól az ollókat tesztelésre, és köztük volt az „én ollóm is”… Felhívtam a kisfiamat, és Czuczi Mátyás barátomat –akivel, most is együtt dolgozunk – és elmondtam nekik, mi történt. Fantasztikus érzés volt!

Sz. A

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!