Kisvárda hírei

2014.03.22. 10:41

Magára fújta a dezodort az áruházban - Rendőrségi hírek a megyéből

Szabolcs-Szatmár-Bereg - A Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén 2014. március 21-én történt események összefoglalója.

Szabolcs-Szatmár-Bereg - A Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén 2014. március 21-én történt események összefoglalója.

A rendőrség ügyeletére 2014. március 21-én egy biztonsági őr tett bejelentést, hogy egy nyíregyházi áruházban rongáláson ért tetten egy fiatalt. A rendelkezésre álló adatok alapján a kamasz az üzletben levett a polcról egy dezodort, melyet magára fújt és távozni akart. A biztonsági őr a 16 éves buji lakost a rendőrök kiérkezéséig feltartóztatta. A járőrök a fiút a Nyíregyházi Rendőrkapitányságra előállították, ahol ellene tulajdon elleni szabálysértés elkövetése miatt indítottak eljárást.

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság Rakamazi Rendőrőrse orvhalászat vétség és lopás vétség kísérlet elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított nyomozást egy 16 éves és M. Zsolt 20 éves timári lakosok ellen. A rendelkezésre álló adatok alapján a kétfős társaság tagjai 2014. március 21-én Timár község határánál, a Morotva holtág vízterületén érvényes halászati engedély nélkül és tiltott eszközzel fogtak ki halakat, majd kíséreltek meg eltulajdonítani. Jogosulatlan tevékenységüket egy halőr észrevette és értesítette a rendőrséget. A járőrök a két timári lakost elfogták, a rendőrőrsre előállították és gyanúsítottként kihallgatták.

A Tiszavasvári Rendőrkapitányság munkatársai 2014. március 21-én Tiszaeszlár belterületén igazoltatták B. György 33 éves mezőcsáti lakost. Az ellenőrzés alatt kiderült, hogy a férfi ellen a Tiszaújvárosi Járásbíróság garázdaság vétség elkövetése miatt elfogatóparancsot adott ki. A rendőrök a körözött férfit elfogták, a rendőrkapitányságra előállították és bűnügyi őrizetbe vették.

A Kisvárdai Rendőrkapitányság lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított nyomozást B. Tamás 30 éves dögei lakos ellen. A rendelkezésre álló adatok alapján a férfi 2014. március 21-én egy dögei családi ház pincéjébe betört, ahonnan házi bort tulajdonított el. A rendőrök a férfit elfogták, a rendőrkapitányságra előállították és gyanúsítottként kihallgatták.

A Vásárosnaményi Rendőrkapitányság garázdaság bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított nyomozást L. Tamás 20 éves és M. Richárd 20 éves tiszavidi lakosok ellen. A rendelkezésre álló adatok alapján a két férfi 2014. március 21-én egy tiszavidi családi ház udvarán előzetes szóváltást követően kölcsönösen bántalmazta egymást. A rendőrök a férfiakat elfogták, a rendőrkapitányságra előállították és gyanúsítottként kihallgatták.

- Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!