Kisvárda hírei

2014.12.01. 15:53

Ez történt a megyében novemberben

Szabolcs-Szatmár-Bereg - Már tényleg csak párat kell aludni és kiderül, hogy virgácsot vagy csokit hoz a Mikulás. Ha még pár napot hozzáadunk, akkor pedig már a finom bejgli ízét érezhetjük a szánkban. De ne siessünk ennyire előre, nézzük meg, mi történt novemberben!

Szabolcs-Szatmár-Bereg - Már tényleg csak párat kell aludni és kiderül, hogy virgácsot vagy csokit hoz a Mikulás. Ha még pár napot hozzáadunk, akkor pedig már a finom bejgli ízét érezhetjük a szánkban. De ne siessünk ennyire előre, nézzük meg, mi történt novemberben!

Gabi lett a legszebb lány a hónapban, ő kapta a legtöbb kattintást

Gabi, a nap lánya

Két BMW ütközött egymással péntek reggel a 38-as főúton a Virányosi vasúti átkelő közelében.

Menet közben kővel dobálta a szemben közlekedőket.

Több mint húsz betört szélvédőről, illetve megrongált karosszériáról tettek bejelentést a rendőrségen 2014. november közepe óta a 4-es számú főút Kisvárda és Nyíregyháza közötti szakaszán éjszaka közlekedő autósok.

„Na tessék, már megint nem bírtak a lóerőkkel a BMW-s vagányok!” – kommentálta rosszmájúan a frontális ütközésről szóló első híreket egy fórumozó az interneten. Palicz István írása.

Videó: UFO Nyíregyháza felett?

Nem akarunk ítélkezni, döntsön mindenki maga a felvétel hitelességét illetően. Persze nem árt szétnézni, hogy mindenki megvan-e a közelében. Nem raboltak el senkit, ugye?

Autók égtek ki egy mátészalkai szerelőműhelyben

Hét jármű égett ki egy autószalonnal egybeépített szerelőműhelyben keletkezett tűzben a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Mátészalkán hétfő este - közölte a térségi katasztrófavédelmi igazgatóság sajtóreferense az MTI-vel.

Egy 1941-ben elhelyezett időkapszulára, benne pedig egy utókorra hagyott levélre bukkantak a nagygéci templom felújítása során, a váratlan lelet segítségével az eredeti állapotában tudják helyreállítani a szakemberek az 1970-es Tisza-Szamos-közi árvízben megrongálódott imaház belső karzatát.

Anakonda nyeli le egészben Paul Rosolie-t, a vadon élő állatok szakértőjét a Discovery tévécsatorna filmelőzetese szerint.

Nem mindig a labda a főszereplő

A megyei foci szépsége, hogy az érdekesebb dolgok nem feltétlen a pályán, hanem sokszor azon kívül történnek. Erős képek a fotóarchívumunkból!

A Forbes magazin legfrissebb számában olvasható 5 név. 5 ember, aki a legnagyobb vagyont birtokolja ma Magyarországon. Csányi Sándor a második helyre szorult!

Közfelháborodás napja Nyíregyházán

Több száz ember, (500-700 közti tömeg) gyűlt össze hétfő este Nyíregyházán, hogy - az egyik szónok bejelentése alapján - első győzelmüket ünnepeljék, a Közfelháborodás napjaként megnevezett rendezvényen.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!