Nyíregyháza hírei

2012.11.20. 19:11

Borsod-Abaúj-Zemplénbe kirándultak

Nyíregyháza - Vizsolyban a Károli-bibliát, Fájban a Fáy-kastélyt csodálták meg a nyugalmazott főiskolai dolgozók.

Nyíregyháza - Vizsolyban a Károli-bibliát, Fájban a Fáy-kastélyt csodálták meg a nyugalmazott főiskolai dolgozók.A Nyíregyházi Főiskola Felsőoktatási Dolgozók Szakszervezetének nyugdíjasai egynapos kiránduláson vettek részt a közelmúltban Borsod-Abaúj-Zemplén megyében.

A programokban gazdag napon megtekintették Boldogkőváralján a Boldogkői várat, a görög katolikus templomot és a tájházat. Egy finom ebéd keretében a Tekerjes fogadóban sikerült a délelőtti program fáradalmait kipihenni. Az ebédet követően utunk Vizsolyba vezetett, ahol megcsodáltuk a Károli-bibliát a református templomban, majd Fájban a Fáy-kastélyt. A délutánt Monokon zártuk, a Kossuth Emlékházban. Utunk vége felé megálltunk Tokajban egy kis fagylaltozásra és egy kis borozgatásra.

Köszönet a támogatásért

Évente több alkalommal szervezünk közös programokat: szalonnasütés, karácsonyi ünnepség, különböző rendezvények, délutáni beszélgetések teszik meghittebbé napjainkat.

Köszönettel tartozunk prof. dr. Jánosi Zoltán rektor úrnak, amiért támogatja közösségépítő, kulturális rendezvényeinket.

Dr. Dráviczki Sándor titkár, Felsőoktatási Dolgozók Szakszervezete, Nyíregyházi Főiskola

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!