Nyíregyháza hírei

2013.12.26. 13:11

Videó: A második Paul Walker emlékfelvonulás Nyíregyházán

Nyíregyháza - Sok emberben annyira mély nyomott hagyott Paul munkássága, hogy második alkalommal is összegyűltek tuningolt autóikkal a szabolcsi megyeszékhelyen.

Nyíregyháza - Sok emberben annyira mély nyomott hagyott Paul munkássága, hogy második alkalommal is összegyűltek tuningolt autóikkal a szabolcsi megyeszékhelyen. A videó leírásából kiderül, hogy a második eseményre már nem sikerült annyi résztvevőt toborozni, mint az elsőre (ezt a megtekintés után mi is meg tudjuk erősíteni). A lényeg, hogy a "kemény mag" most is ott volt. Tekintse meg a videót!


December 7-én gyűltek össze a fiatalok, hogy elbúcsúzzanak a színésztől. Több városban is tartottak hasonló megemlékezéseket, hiszen a legismertebb karaktere az autóversenyző volt, a Halálos Iramban filmekben.

Paul Walker, amerikai színész a múlt hétvégén vesztette életét egy közúti balesetben. Nem sokkal halála előtt, új filmjének bemutatóján adta utolsó interjúját. A színész a lányához fűződő kapcsolatáról és jövőbeni terveiről beszélt a riporternek.


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!