Nyíregyháza hírei

2014.03.10. 18:23

Kártérítés: nem füstbe ment terv!

Nyíregyháza - A lakóközösség alig több mint egy éve döntött a társasházi biztosítás mellett.

Nyíregyháza - A lakóközösség alig több mint egy éve döntött a társasházi biztosítás mellett.

Március 11-én lesz egy hete, hogy tűz ütött ki Nyíregyházán, a Ferenc körút 3. szám alatti társasház nyolcadik emeletén. Az emberéletet nem követelő, pusztító lángok nemcsak a tűzfészekben (a 87 esztendős Ilonka néni önkormányzati bérlakásában) okoztak óriási károkat, hanem a szomszédos ingatlanokban is.

A nyíregyházi polgármesteri hivatal építésügyi osztályának vezetője, Éva Péter a helyszínen azt állapította meg, hogy a födém károsodott. A szakember részletes statikai vizsgálatot javasolt, anyagvizsgálattal együtt. Mivel mind a társasháznak, mind a károkozónak volt biztosítása, elindulhatott a kárügyintézés. Ladányiné Kucsmár Ildikó, az Allianz Biztosító Zrt. üzletkötője szerint szerencse a szerencsétlenségben, hogy a társasház bölcsen döntött, és a 2012. év végén rábólintott a szerződéskötésre. – Mint már annyiszor, most is bebizonyosodott, hogy a társasházi és az egyéni lakásbiztosításon nem tanácsos spórolni, mert baj esetén nagy segítséget jelent.

A cikk folytatása a kelet.hu-n és a Kelet-Magyarország 2014. március 10-ei számában.


Kapcsolódó cikkek:

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!