Nyíregyháza hírei

2014.07.18. 10:30

Karmacsere és nőiesebb vonal

Nyíregyháza - A zenekar és Oláh Ibolya barátságban váltak el egymástól.

Nyíregyháza - A zenekar és Oláh Ibolya barátságban váltak el egymástól.„Tavaly ilyenkor nagy öröm ért bennünket, Oláh Ibi lett az énekesnőnk. Akkor úgy állapodtunk meg, hogy a közös munkát egyelőre egy évre tervezzük. Egy év után újra leültünk, és közös megegyezéssel abban állapodtunk meg, hogy békésen elválnak útjaink. (…) De ne csüggedjetek, van egy fantasztikusan jó hírünk is! Néhány hete elkezdődtek a próbáink egy tüneményes művésznővel. (…) Fogadjátok nagy szeretettel a Karmapirin új díváját, Szakos Andreát!” – olvasható a hír a banda Facebook-oldalán. A tagcsere okairól, az új énekesnőről és a közös tervekről Zombor Szabolcs, a Karmapirin dobosa, egyben menedzsere elsőként lapunknak mesélt.

– Az elválás okai szerteágazóak – vakarta meg sercegő borostáját a gondolatnyi szünetben Szabi.

– Rendkívüli módon megnehezítette a munkát, hogy Ibolya Budapesten élt és dolgozott. Időközben az is kiderült, hogy más az az irány, amiben a banda, és más, amiben Ibi gondolkodik. Nyilván ő egy más zenei-művészi közegből jött, emiatt alakulhatott ki bennünk egy eltérő jövőkép. Mi közösen, a nulláról szerettünk volna építkezni, ő viszont egyből bele akart vágni a közepébe, ami azért is nehéz, mert ez a túltelített zenei piac, ami Magyarországon van, megköveteli, hogy bejárj egy utat. Ibolya azonban egy olyan világból jött, ahol nagy színpadok, sportcsarnokok vannak, a háttérben komoly szerzők állnak, és nem akarta elölről kezdeni, holott szükséges lett volna.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!