Nyíregyháza hírei

2014.07.04. 17:33

Reagálások dr. Helmeczy László sajtótájékoztatójára

Nyíregyháza – A közmeghallgatáson az időkorlátozás teljesen jogszerű, a vonatkozó, hatályos jogszabályok és az önkormányzat Szervezeti és Működési Szabályzata alapozza ezt meg – reagált dr. Helmeczy László közmeghallgatásra vonatkozó kritikájára dr. Szemán Sándor, Nyíregyháza címzetes főjegyzője.

Nyíregyháza – A közmeghallgatáson az időkorlátozás teljesen jogszerű, a vonatkozó, hatályos jogszabályok és az önkormányzat Szervezeti és Működési Szabályzata alapozza ezt meg – reagált dr. Helmeczy László közmeghallgatásra vonatkozó kritikájára dr. Szemán Sándor, Nyíregyháza címzetes főjegyzője.Dr. Szemán Sándor hozzátette: az elmúlt másfél évtizedben valamennyi közmeghallgatás előtt az időkorlátozásra vonatkozó szabályt ismertették a résztvevőkkel.


– Az iskolatej program keretében városunkban közel 6400 gyermek részesült tej és tejtermékekből valamennyi tanítási napon 2014. január 20-ától 2014. július 31-éig. Ezen program folytatására van lehetőség 2014 augusztusától 2015 július végéig. Az ezzel kapcsolatosan lefolytatott beszerzési eljárás teljesen jogszerűen, az Önkormányzat Beszerzési Szabályzatában foglaltak maradéktalan betartásával történt. Három beszállító cég ajánlata közül végül a legalacsonyabb összegű ajánlatot tevő nyíregyházi cég ajánlata nyert – válaszolt a iskolatej üggyel kapcsolatos felvetésre Rendes Sándor sajtószóvivő.


Sajtótájékoztatót tartott pénteken délelőtt az Összefogás-Együtt Szabolcs-Szatmár-Bereg Felemelkedéséért Szövetség a nyíregyházi Kossuth téren. tovább »

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!