Nyíregyháza hírei

2014.11.04. 09:38

Karasztrófavédelmi hírek Szabolcsból

Szabolcs-Szatmár-Bereg - Összefoglaló Szabolcs-Szatmár-Bereg megye 2014. november 3-án történt katasztrófavédelmi eseményeiből.

Szabolcs-Szatmár-Bereg - Összefoglaló Szabolcs-Szatmár-Bereg megye 2014. november 3-án történt katasztrófavédelmi eseményeiből.

Felborult egy negyven tonnás, fát szállító kamion hétfőn, kora délután Pátyodon, a 49-es főúton, a Petőfi Sándor utcában. A balesetben a jármű vezetője könnyebben megsérült, őt a mentők kórházba szállították. A rakomány átpakolása és a műszaki mentés órákig eltartott, az érintett útszakaszon előbb félpályás, majd teljes útlezárás mellett dolgoztak. A csengeri önkormányzati tűzoltók a járművet áramtalanították és biztosították a helyszínt. A nyíregyházi hivatásos tűzoltók a hatvan tonnás daruval vonultak a helyszínre, majd ennek segítségével tudták csak visszaállítani kerekeire a járművet.

Ketten sérültek meg abban a balesetben, amely hétfőn délután történ a 4911-es út Kállói úti szakaszán. Két személygépkocsi ütközött össze, majd mindkét jármű árokba hajtott, egyikük a tetejére borult. A balesetben ketten megsérültek, őket a mentők kórházba szállították. A nyíregyházi hivatásos tűzoltók áramtalanították a járműveket, valamint a felborult személygépkocsit visszafordították a kerekeire.

- SZ-SZ-B. Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!