Nyíregyháza hírei

2014.11.13. 12:20

Megmentették egy idős hölgy életét Nyíregyházán

Nyíregyháza - A magatehetetlen asszonyra a rendőröknek kellett rátörni az ajtót.

Nyíregyháza - A magatehetetlen asszonyra a rendőröknek kellett rátörni az ajtót.

A rendőrség Tevékenység-irányítási Központjába 2014. november 13-án egy nyíregyházi társasház lakója tett bejelentést, hogy a szomszédjában lakó idős hölgy segítségért kiált, de a házába nem tudnak bejutni.

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság járőrei a bejelentést követően azonnal a helyszínre siettek. Mivel kopogtatásukra senki nem nyitott ajtót és az idős asszony hangja menet közben elhalkult, ezért a rendőrök a hölgy testi épségének megóvása érdekében befeszítették a bejárati ajtót.

A 86 éves asszonyra az egyik szobában földön fekve, magatehetetlen állapotban találtak rá. A néni már nem tudott mozogni, végtagjai teljesen elmerevedtek. Elmondása alapján az ágyról esett le az éjszaka, és úgy megütötte magát, hogy mozdulni sem bírt.

A járőrök a fizikailag kimerült állapotban lévő idős hölgyet felsegítették a földről és értesítették mentőszolgálat munkatársait, akik a sérült asszonyt a helyszíni ellátását követően kórházba vitték.

- Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!