Nyíregyháza hírei

2015.03.28. 14:38

Olvasónktól: Jubiláltak a sóstófürdői, sóstóhegyi nyugdíjasok

Nyíregyháza - A Sóstófürdői-Sóstóhegyi Nyugdíjasok Szervezete megalakulásának 15. évfordulóját ünnepelte.

Nyíregyháza - A Sóstófürdői-Sóstóhegyi Nyugdíjasok Szervezete megalakulásának 15. évfordulóját ünnepelte. Az ünnepi beszédek sorát Tóth Ernőné klubvezető nyitotta meg. Korábbi klubvezetőink közül Szabó Kálmánné betegség miatt nem volt jelen, de elküldte visszaemlékezéseit a kezdetekről. Komáromi Géza és Szepesi Emil röviden ismertették a vezetésük alatti időszak eseményeit. A Megyei Nyugdíjas Szövetség képviseletében Román Demeterné elnök asszony mondott kedves, dicsérő szavakat, és oklevelet nyújtott át a klubvezetőnek.

Nyugdíjas klubunk 2000. március 16-án alakult. A kezdetektől célunk a magány feloldása, és mosolyt csalni az arcokra. Az eltelt hosszú évek alatt a klub működéséről elmondhatjuk, hogy élményekben gazdag programokról gondoskodott. Részt vettünk jubileumi ünnepségeken, fesztiválokon, szavaló versenyeken, Ki-Mit-Tud vetélkedőkön, ahol elismeréseket, helyezéseket értünk el. Bekapcsolódtunk városunk társadalmi, kulturális életébe. Vidám kirándulásokon vettünk részt. Klubéletünket igyekszünk tartalmassá tenni.

Klubvezetőinknek - akik összefogták a klub működését - köszönjük a hosszú évek alatt végzett munkát. Ha pár óra hosszára is, de feledtetni tudták az idős emberek mindennapi gondjait. Célunk a hagyományok őrzése, és megélni azokat az alkalmakat, amelyek mindannyiunkat érintenek és összekötnek.

Az ünnepségünkön fellépett a nyugdíjas klub „Vidám nagyik” énekkara, és az Sóstóhegyi öregfiúk kórusa Makó Pál vezetésével, és a „Vadrózsa” tánccsoport. Verset mondott Szabó Miklós, Orosz Sándorné, Oláh Jánosné, Simon Józsefné. Saját versével köszöntötte a 15 éves klubbot Kulcsár Ferencné. Énekelt Szabó Sándor nótaénekes klubtagunk.

A műsort vacsora követte. Ágoston Ildikó képviselő átadta Nyíregyháza Megyei Jogú Város Önkormányzatának ajándékát, egy hatalmas tortát, amit mindenki megkóstolt. Ezután táncos mulatság kezdődött.

- Lőkös Imréné, Nyíregyháza -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!