PR cikk

2011.08.05. 11:29

Boldi és a Keresztapák Falusi Mariannal lép fel a Nyíregyházi Szabadtérin

Falusi Mariann vendégszereplése teszi még felejthetetlenebbé László Boldizsár együttesének szombati nyíregyházi előadását a Szabadtéri Színpadon, nagyszerű hangok és nagyszerű művészek várják tehát a közönséget szombaton 20 órától.

Falusi Mariann vendégszereplése teszi még felejthetetlenebbé László Boldizsár együttesének szombati nyíregyházi előadását a Szabadtéri Színpadon, nagyszerű hangok és nagyszerű művészek várják tehát a közönséget szombaton 20 órától.László Boldizsár a Cotton Club Singersből való kilépése után nemrégiben megalapította a Boldi és a Keresztapák elnevezésű zenekart, mellyel swing-jazz hangszerelésekben mutatja be a leghíresebb nápolyi dalokat, és operaáriákat.

A világ legtöbb tenorja által (Caruso-tól Pavarotti-ig) énekelt „neapolitan” stílus a világ szinte összes országába eljutott. A műsorban helyet kapnak olyan operaáriák is, amelyek nem tartoznak a nápolyi dalok közé, viszont rendkívül alkalmasak ilyen típusú átiratokra (La donna e mobile, Questa o quella, Piedone dal, La Danza, stb...). Ezen dalok, áriák egy hét főből álló zenekar kíséretében szólalnak meg a Keresztapa c. film világát idéző zenei stílusban. A Műsorban elhangzó opera átiratok eredeti hangnemekben, sok humorral, és a szvinglendületével egy sodró hangulatú estét garantálnak. Csak néhány dalcím a teljesség igénye nélkül: Funiculí Funiculá, Mattinata, La donna e Mobile, O sole Mio, Non ti scordar di me, Questa o quella, Questa o quella, Addio, mia bella Napoli.)

A zenekar java részét a Fábry Show híres zenészei alkotják. A „Keresztapák“ zenei vezetője a Showder Band kíváló szólistája Kuzbelt Péter.

Az előadás időpontja augusztus 6-a szombat, kezdés 20 órakor.

Kedvezményes jegyek elővételben péntek éjfélig válthatók a Ticket Express weboldalán (www.tex.hu) és jegyirodáiban valamint a Rózsakert Teraszon (Szabadtéri).

Helyszíni jegyvásárlás a Rózsakert Teraszon.

Info: www.rozsakertszinpad.euVárunk mindenkit szeretettel!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában