PR cikk

2011.08.31. 15:06

Oxy wellness és fitness felsőfokon

Miskolc - Miskolc belvárosától öt percre, a Repülőtéri u. 4. szám alatt augusztus 29-én nyitja meg kapuit a város legmodernebb wellness központja, az Oxy Day Spa.

Miskolc - Miskolc belvárosától öt percre, a Repülőtéri u. 4. szám alatt augusztus 29-én nyitja meg kapuit a város legmodernebb wellness központja, az Oxy Day Spa.

Több mint 600 m2-en innovatív fitness, wellness, és beauty szolgáltatásokkal várják a vendégeket hétfőtől Miskolcon. A Tiszaújváros Transz Kft. tulajdonában levő, a Nemzeti Fejlesztési Ügynökség - NORDA Észak-Magyarországi Regionális Fejlesztési Ügynökség pályázati támogatásával megvalósult Oxy Day Spa modern gépparkkal rendelkező fitness stúdióval, a hétköznapi és luxus igényeket is kielégítő kozmetika és fodrász szalonnal, lenyűgöző szépségű szauna világával és masszázs szolgáltatásaival Miskolc egyik meghatározó wellness centruma kíván lenni. Az augusztus 26-án, pénteken ünnepélyes keretek között átadott létesítmény komplex wellness, fitness, masszázs szolgáltatásaival valamint konferencia terem használattal kiegészítve céges rendezvényekhez, tréningekhez, családi eseményekhez és sport napokhoz is kiváló helyszínül szolgál.

Nyílt napok, kedvezménnyel

Az augusztus 29-től szeptember 4-ig tartó nyílt napokon nagy kedvezményekkel próbálhatják ki az érdeklődők az Oxy Day Spa szolgáltatásait. A wellness és fitness terem használata ebben az időszakban hétköznap 15 óráig ingyenes, de utána is csak jelképes összeget kell fizetni érte. Az elektromos izomstimulátor (XBody) 15 perces próbája is jóval olcsóbb ebben az időszakban. A látogatók, vendégek számára a parkolás díjmentes.

Bővebb felvilágosítást a +36 46/504-769-es telefonszámon, az [email protected] és az [email protected] e-mail címeken, illetve a www.oxydayspa.hu internetes honlapon lehet begyűjteni.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában