Év autója 2020

2020.11.14. 21:09

A Volkswagen elektromos sikere

Az Autó Széles Kft. az elektromos autózás központjává vált Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében.

Széles Orsolya szerint a Volkswagen ID.3 igazi mérföldkő | Fotó: Sipeki Péter

Fotó:

A Volkswagen ID 3 az elektromos kategória idei győztese Az Év Autója voksoláson.

– Az Audi e-tron tavalyi kategóriagyőzelme után a Volkswagen ID.3 2020-as diadala is igazolja, hogy az Autó Széles Kft. az utóbbi 4 év során az elektromos autózás központjává vált Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében. Cégünk nem csak teljesen elektromos és plug-in hibrid autókat kínál, hanem csúcsminőségű elektromos autó töltő palettánkat is folyamatosan fejlesztjük, szem előtt tartva ezen feltörekvő piac igényeit – állította Széles Orsolya kereskedelmi és marketing koordinátor.

Minőségi szemlélet

– A Volkswagen ID.3 igazi mérföldkő, mind a márka, mind az elektromos autózás számára: egyesül benne a gyártó története során tökéletesített minőségi szemlélet és az eddig főként a prémium-márkás villanyautókban tapasztalt, 400 kilométeres hatótáv. Örömmel látjuk, hogy ezek az erények a Kelet-Magyarország és a Szabolcs Online Az Év Autója szavazásán is átütő erővel érvényesültek.

Széles Orsolya szerint a Volkswagen ID.3 igazi mérföldkő | Fotó: Sipeki Péter

KM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában