Év autója 2020

2020.11.14. 20:12

BMW X 4/3: dinamizmus és innovatív megoldások

A BMW X 4/3 mellett a progresszív külső dizájn, a dinamizmus és az innovatív megoldások szólhattak.

Karsai Tamás, a BMW Magisz/BMW Mag3 cégvezetője szerint a külső megjelenés exkluzív belső térrel párosul | Fotó: Sipeki Péter

Fotó:

A felső-közép kategóriában a BMW X 4/3 nyert Az Év Autója szavazáson.

– A nagy sikerű voksolás több szempontból is mérvadó volt számunkra. Megyénkben számos modell között lehet válogatni, az ízlése azonban mindenkinek más. Számunkra minden visszajelzés fontos, így ezt az elismerést is hitelesnek gondoljuk – említette Karsai Tamás, a BMW Magisz/BMW Mag3 cégvezetője.

Magas a presztízse

– Ez az év egyik legrangosabb díja, így magas a presztízse a megmérettetésnek. Remek alkalmat adott arra az olvasóknak, hogy kedvenc autójukat az első helyre szavazzák. Másrészről azoknak a megyei autókereskedőknek, a gyáraknak és a mérnököknek is fontos, akik tevékenységüket hosszú távra tervezve végzik. Az ügyfelek pozitív visszajelzése mindig komoly érték és elismerés. A BMW X 4/3 mellett a progresszív külső dizájn, a dinamizmus és az innovatív megoldások szólhattak. A külső megjelenés exkluzív belső térrel párosul, amely magas minőségű felszereltségével és intelligens technológiájával egyaránt vonzóvá teszi a BMW X 3 és X 4 autót. A pozitív megerősítések alapján összességében kijelenthető, hogy a BMW a Kelet-Magyarország és Szabolcs Online olvasói számára a legkedveltebb autómárka a kategóriájában.

Karsai Tamás, a BMW Magisz/BMW Mag3 cégvezetője szerint a külső megjelenés exkluzív belső térrel párosul | Fotó: Sipeki Péter

KM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában