Év autója 2020

2020.11.14. 20:23

Két kategóriában első a Csősz-Platán Cégcsoport

A kormánykerék alatti billentyűkkel is működtethető az új, kilencfokozatú automata.

Szrogh Miklós értékesítési vezető a Seat Ibizával,...

Fotó:

A Csősz-Platán Cégcsoport két kategóriában is győzött: a kisautóknál a Seat Ibiza, míg a sport és roadster kategóriában az Opel Insignia GSi végzett az élen.

Gyönyörű karosszéria

– Évek óta részt veszünk ezen a megmérettetésen, és az egyik legfontosabb számunkra, hogy ott, ahol kifejtjük a piaci tevékenységünket – Nyíregyháza és vonzáskörzete – miként vélekednek az ügyfeleink a különböző modellekről. Szerencsére a kilenc márkánk közöl mindig van legalább egy befutó modellünk, és ez megtisztelő számunkra – fejtegette Szaplonczay Gergely, a Csősz-Platán Cégcsoport marketingvezetője.

- A Seat Ibizát kiválóan bemutatja a szlogenje: „A Te világod, a Te utad. Az életben van, hogy merésznek kell lenni. Engedd szabadjára a belső éned. Gyönyörű karosszéria, stabil futómű, pontos kormányzás. Egyedi új dizájn amit, mi sem jelzi jobban, minthogy férfiak mellett női szemlélők is mutatósnak tartották az autót, mindemellett elképesztően halk, gazdaságos háromhengeres turbómotor. A városi mobilitás minden innovációjával felszerelve. Megbízhatóságáról, közkedveltségéről mindent elmond, hogy ez immáron az Ibiza ötödik generációja”.

Szrogh Miklós értékesítési vezető a Seat Ibizával,...

- Az Opel Insignia GSi azok sportszere, akik az igazán különlegest becsülik. A kilencfokozatú automata váltóját, elektrohidraulikus fékerő-rásegítő, mechatronikus FlexRide-futómű és Torque Vectoring nyomatékérzékelős Twinster összkerékhajtás egészíti ki. A még aktívabb vezetési élmény érdekében a kormánykerék alatti billentyűkkel is működtethető az új, kilencfokozatú automata. Aki pedig egyenletes vonalvezetésű úton, például autópályán extra hatékonyan utazna, egyszerűen kikapcsolhatja az összkerékhajtást, miáltal csak az első kerekek hajtanak, a lehető legtakarékosabban.

Kvec Tibor Norbert értékesítő tanácsadó a Opel Insignia GSi-vel a Csősz-Platán Cégcsoportnál | Fotók: Sipeki Péter

KM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában