Nyíregyháza

2021.07.06. 09:28

Újra van személyes ügyfélfogadás az ügyészségen

2021. július 5. napjától – figyelemmel a Kormánynak a javuló járványhelyzet miatt tett intézkedéseire – a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Főügyészség Nyíregyháza, Bocskai út 4. szám alatti székházában újra fogadják személyesen is az ügyfeleket. Akiknek panasza van, feljelentést akarnak tenni, felvilágosítást szeretnének az ügyükben, illetve beadványt kívánnak jegyzőkönyvbe diktálni, szerdai napokon 8 órától 12 óráig, illetve 13 órától 16 óráig tehetik ezt meg.

Természetesen az ügyfelek ügyeinek intézése a veszélyhelyzet korábbi időszakában sem szünetelt, hiszen írásban vagy elektronikus úton folyamatosan fordulhattak az ügyészséghez az ezt igénylők. Ez a lehetőség továbbra is fennáll számukra, tehát aki nem kíván személyesen megjelenni az ügyészségen, az beadványát elküldheti postán, bedobhatja az épület bejáratánál elhelyezett gyűjtőládába, illetve elektronikus úton is keresheti az ügyészséget.

- Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Főügyészség -

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!