Sport

2012.11.14. 19:13

Negyvenmillió euró a Forma-1-es HRT ára

Madrid/Budapest, 2012. november 14., szerda (MTI) - Spanyol lapértesülés szerint 40 millió euróért kívánják eladni a Forma-1-es HRT istállót.

Madrid/Budapest, 2012. november 14., szerda (MTI) - Spanyol lapértesülés szerint 40 millió euróért kívánják eladni a Forma-1-es HRT istállót.A spanyol kiscsapat irányítói hétfőn hozták nyilvánosságra, hogy már hosszabb ideje tárgyalnak az eladásról.

Az As című spanyol sportnapilap értesülése szerint a tulajdonos Thesan Capital cég kínai befektetőt vár. Ebben az esetben szinte biztosra vehető, hogy a csapat egyik pilótája Ma Csing-hua lesz. A 25 esztendős sanghaji autóversenyző korábban a Forma-3-ban szerepelt, ebben az idényben a HRT tesztpilótájaként mutatkozott be.

Az istálló két jelenlegi pilótája az indiai Narain Karthikeyan és a spanyol Pedro de la Rosa az idén - két futammal a zárás előtt - még nem szerzett pontot.

Címkék#HRT#Forma 1

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!