Sport

2013.05.18. 19:50

Nyírbátori siker Létavértesen

Nyírbátor - Labdarúgó NB III. Tisza-csoport, 24. forduló, szombati mérkőzések: Németh Károly legénysége fosztotta meg a hajdúságiakat a tavaszi veretlenségtől.

Nyírbátor - Labdarúgó NB III. Tisza-csoport, 24. forduló, szombati mérkőzések: Németh Károly legénysége fosztotta meg a hajdúságiakat a tavaszi veretlenségtől.Létavértes–Nyírbátor 1–2 (0–1)

Létavértes, 200 néző, v.: Szabó I.

Létavértes: Tóth Cs. – Boros J., Króner M., Kinyik, Orosz M., Burics, Hussein, Király V., Berdó, Suskó, Kertész T. Edző: Gyarmati András.

Nyírbátor: Tóth Sz. – Hadházi, Ricsei, Török I. (Ráti, 58.), Jeddi, Kóka R. (Tóth B., 82.), Erdei Z., Pálvölgyi, Puskás D., Nagy D., Bodó G. (Lakatos L., 75.). Edző: Németh Károly.

Nagy lendülettel kezdtek a csapatok, kemény párharcok és lüktető iram jellemezte a mérkőzést. A Bátor szilárdan állt a lábán, és az adódó négy-öt lehetőségéből kettőt értékesített, ezzel megérdemelten nyerte meg a mérkőzést. Gól: Kertész T. (92.), illetve Erdei Z. (24.), Nagy D. (71.). Jó: Török I., Nagy D., Pálvölgyi, Erdei Z., Ricsei.

Németh Károly: – Nagyon fegyelmezetten és odaadóan küzdött a csapat, és a nagyon nagyszerű kondícióban lévő, harcos, fiatal csapatot sikerült taktikus játékkal legyőzni.

További eredmények: Debreceni EAC–Tiszaújváros 0–6, Hajdúszoboszló–Hajdúböszörmény 1–1.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!