Sport

2013.08.08. 14:49

Labdapattogástól zajos a bátori edzőközpont

Nyírbátor - Romániai vendégek is gyakorolnak a nyírbátori nemzetközi Joola-edzőtáborban.

Nyírbátor - Romániai vendégek is gyakorolnak a nyírbátori nemzetközi Joola-edzőtáborban.

Ezen a héten a szokottnál is népesebb a nyírbátori Győrfi Tibor-edzésközpont, ahol szinte egész nap tíz asztalon pattog a labda. A Joola nemzetközi asztalitenisz edzőtábor helyszíne az ország egyik kiemelt edzőbázisa, az egyhetes összetartásra a romániai Marosvásárhelyről, Kolozsvárról és Szatmárnémetiből valamint Szekszárdról és Karcagról érkeztek fiúk-lányok, valamint nem hiányozhatnak a helyi tehetségek sem.

– A szakmai rész mellett olyan turisztikai programot is sikerült összeállítani, amely csábító az ideérkezők számára – árulta el Csekő Sándor, a Nyírbátori ASE szakosztályvezető. – A tábor vezetőedzője Kiss Zsolt, de segítenek neki a romániai játékosokkal érkezett szakemberek is. Ami pedig a kikapcsolódást illeti, nem maradhatott el a nyírbátori Sárkányfürdő meglátogatása sem, a gyerekek a héten kétszer is jártak a strandon. Közben már azon fáradozunk, hogy ne csak az ország keleti, hanem a nyugati határ felé is nyissunk, szó van róla, hogy legközelebb már osztrák és német játékosok is ellátogatnak hozzánk. Ezügyben már el is kezdtük a marketingtevékenységünket, Majoros Bence németországi lehetősége segíti a törekvéseinket. A miénk az országos szövetség által elismert és támogatott edzésközpont, ennek a kritériumnak igyekszünk megfelelni ezekkel a programokkal.

A mintegy harminc játékost megmozgató edzőtáborozás – amely ezen a héten a harmadik turnus volt mát a nyáron – a hétvégén fejeződik be.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!