Sport

2013.10.01. 13:29

Nemes hagyományú mérkőzés lesz Ajakon

A hagyomány nem szakad meg. A nemes kezdeményes jóvoltából – az első 2011-ben rendezett találkozó után – Görög Katolikus pap válogatott és Görög Katolikus Papnevelő Intézet közös futballcsapata harmadszor játszik a Magyar Jogászegylet Paragrafus Kupa (a rendészeti igazságszolgáltatás tagjaiból verbuvált gárda..) válogatottjával.

A hagyomány nem szakad meg. A nemes kezdeményes jóvoltából – az első 2011-ben rendezett találkozó után – Görög Katolikus pap válogatott és Görög Katolikus Papnevelő Intézet közös futballcsapata harmadszor játszik a Magyar Jogászegylet Paragrafus Kupa (a rendészeti igazságszolgáltatás tagjaiból verbuvált gárda..) válogatottjával. Mindezt azon a keddi sajtótájékoztatón jelentette be dr. Gyulai Gábor, a nyíregyházi Törvényszék elnöke, amelyen az is kiderült: újításként változott a meccs helyszíne.

A korábbi két derbinek a szabolcsi megyeszékhely adott otthont, ezúttal viszont Ajakon lesznek „otthon” a felek. A település polgármestere, Kerekes Miklós nem is felejtette el megemlíteni: megtisztelőnek érzik, hogy házigazdái lehetnek a jeles eseménynek. Nem mellesleg a 15 órakor kezdődő labdarúgó-mérkőzés előtt látványosnak ígérkező rendőrségi bemutatón szórakozhat a közönség.

KM-KT

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!