Sport

2013.11.20. 09:08

Deák négy gólja is kevés volt

A Monbebé megőrizte hibátlan mérlegét, izgalmas meccsen nyert a Nagycserkesz.

A Monbebé megőrizte hibátlan mérlegét, izgalmas meccsen nyert a Nagycserkesz. Nem termett babér a vendégcsapatoknak a Vadon Sport Futsal bajnokság hetedik fordulójában. A Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Igazgatóság által szervezett küzdelemsorozat soros játéknapján mind a négy helyszínen hazai győzelem született. Nyíregyházán, a Városi Stadion Teniszcsarnokában hiába jutott négy gólig a gyulaházi Deák Béla, a Monbebé megőrizte hibátlan mérlegét, miután végig vezetve, 11–5-re felülmúlta ellenfelét.

A megyeszékhely Tiszavasvári úti sportcsarnokában rendezett NagycserkeszÚjfehértó összecsapás rendkívül izgalmasan alakult. Hiába vezetett már 3–1-re a házigazda, a látogatók 4–4-nél utolérték ellenfelüket. A hajrában azonban – a még a múlt héten is erősítő – cserkesziek a maguk javára fordították az eredményt az utolsó percekre megfogyatkozó újfehértóiak ellen.

Csengerben az első félidőben remekül tartotta magát a rendkívül lelkes Grund a dobogón helyet foglaló hazaiak ellen. A szünet után azonban a több mint száz szurkolója által buzdított szatmári együttes nem kegyelmezett, és a helyzeteiket gólra váltva magabiztos győzelmet aratott. Mátészalkán már az első húsz percben eldőlt a három pont sorsa. A rutinos és fiatal labdarúgókat remek arányban alkalmazó szalkai legénység látványos támadásokat vezetve, a helyzeteit végletekig kijátszva szerezte góljait.

A bajnokság a 8. forduló mérkőzéseivel, november 25-én folytatódik.

 

Futsal

Vadon Sport Futsal bajnokság, 7. forduló: Mátészalkai Kispályás FC–Nagykállói Kinizsi SE 10–3 (5–1), Monbebé Nyíregyháza–Gyulaháza KSE 11–5 (5–1), Csenger Petőfi DSZSE–Grund Focisuli SE 10–2 (1–1), Nagycserkeszi SZSE–Újfehértó SE 7–4 (3–1). Szabadnapos: Nyírbátori FC.

Az állás:

1. Monbebé 18 pont,

2. Csenger 16,

3. Újfehértó 13,

4. Gyulaháza 10,

5. Nagycserkesz 9,

6. Mátészalka 7,

7. Nyírbátor 6,

8. Nagykálló 0,

9. Grund 0

 

KM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!