Sport

2013.11.12. 15:39

Pedig megjavult Boka vekkere

Kisvárda - A Vasas elleni győzelemmel csoportja élére ugrott a Kisvárda a labdarúgó Ligakupában.

Kisvárda - A Vasas elleni győzelemmel csoportja élére ugrott a Kisvárda a labdarúgó Ligakupában.

Még labdához sem ért, de Hermány Bence orra előtt máris villant a piros lap. A Vasas kapusa a harmadik percben jutott a kiállítás sorsára a keddi kisvárdai Ligakupa-mérkőzésen, miután elütötte a labdát mellette eltoló Myke Bouardot. Így aztán a fővárosiak által vélhetően csak biztonsági tartaléknak elhozott rutinos kapus, Németh Gábor azonnal felvette a munkát, majd első megmozdulásként kiszedte a hálóból a labdát Hegedűs Tibor értékesített büntetőjét követően.

A második félidőben feltűnt a színen Boka, aki a két csapat másfél héttel ezelőtti mérkőzését azért mulasztotta el, mert elaludta a reggel hét órai indulást. A jelek szerint most működött a vekkere, de csapatán ez sem segített, mert Miskolczi László üres kapus góljával addigra már két góllal vezetett a Kisvárda. A végén még kétszer villant a piros, a Vasas kilenc emberrel még kiharcolt egy véleményes tizenegyest, és miként kilenc napja, most is gólt szerzett a ráadásban. A meccset így is a hazai csapat nyerte meg (valószínűleg elcserélnek ezt a három pontot a legutóbb elhullajtottal), a győzelemmel pedig a csoport első helyéről várja a szerdai MTK–Diósgyőr összecsapást.


JEGYZŐKÖNYV

Ligakupa: A csoport, 5. forduló

Kisvárda vs. Vasas

2 – 1 (1 – 0)

Kisvárda, 200 néző, v.: Berke B.


Kisvárda: Petranics – Oláh D., Hegedűs T., Kornutjak, Molnár R. – Nagy B. – Miskolczi (Farkas M., 62.), Horváth L., Fodor A. – Pálvölgyi (Kapacina, a szünetben), Bouard (Üveges, 71.). Szakmai igazgató: Révész Attila.

Vasas: Hermány – Görgényi, Recklet, Schulz, Engel – Szedlár (Horia, 64.), Nagyházi, Berecz Zs., Boda J. – Wilson (Boka, 52.), Ádám M. (Németh G., 5.). Megbízott edző: Tóth András.


Gólszerző: Hegedűs T. (11-esből, 6.), Miskolczi (50.), illetve Boda J. (11-esből, 91.)

Sárga lap: -.

Kiállítás: Molnár R. (90.), illetve Hermány (3.), Recklet (83.)

Csere: -.


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!