Sport

2014.02.13. 09:13

Várva várt Kaposvár

Nyíregyháza - Az alapszakasz utolsó mérkőzését tudja le a Fatum-Nyírsuli-NRK – két hetes csúszással.

Nyíregyháza - Az alapszakasz utolsó mérkőzését tudja le a Fatum-Nyírsuli-NRK – két hetes csúszással.

Normális esetben ezt a meccset már régen elfelejtettük volna. Két hete viszont minden volt, csak normális idő nem – a Dunántúlon. Olyannyira nem, hogy a Kaposvári Egyetem élvonalbeli női röplabdacsapata el sem tudott indulni Nyíregyházára. A bajnoki összecsapás meghiúsult, a Fatum-Nyírsuli-NRK azóta várja az alapszakasz utolsó fellépését. A pillanat pénteken érkezik el, amikor a felek a bujtosi csarnokban (kezdés: 18 óra) pótolják a találkozót, amely istenigazából már nem oszt, nem szoroz. A nyírségiek egészen biztosan az ötödik helyen zárnak és a somogyiak is becsúsztak a felsőházi rájátszásba.

– A megszokott menetrendszer készültünk, sajnos, edzőmérkőzést nem sikerült játszani, holott szükség lett volna rá – taglalta Balázs István, a Fatum-Nyírsuli-NRK trénere. – Ugyanakkor az egymás elleni játékot sem tudjuk változatlanul kivitelezni, mert Sitku Tamara sérülése miatt csupán egy irányító áll rendelkezésre. Mellette a még mindig csak gyógyuló Hengsperger Annára sem számíthatok. Azért szeretnénk pozítiv mérleggel befejezni az alapszakaszt, ehhez mindenképpen le kell győzni a Kaposvárt, a végső helyezéstől függetlenül.

Az is bizonyos, az NRK a TF-Budapest ellen kezdi a rájátszást – a három győzelemig tartó párharc első felvonását február 20-án rendezik a fővárosban.

KM-KT

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!