Sport

2014.12.03. 11:42

Az egységben rejlik a bravúr esélye

Nyíregyháza - A remek periódusban lévő Kecskemét a hat egymás követő vereséggel rendelkező NYKK csütörtöki vendége.

Nyíregyháza - A remek periódusban lévő Kecskemét a hat egymás követő vereséggel rendelkező NYKK csütörtöki vendége.

Az erőviszonyokról csak annyit, hogy az a Kecskeméti TE lesz a Marso-NYKK csütörtöki vendége (kezdés a női röplabdameccs után, 19 órakor a bujtosi csarnokban, a két bajnokit egy darab ezer forintos belépő megváltásával két ember jogosult megtekinteni), amelyik tíz ponttal nyert Szombathelyen és kilenccel Szegeden. Vagyis azon csapatok otthonában, amelyek az utóbbi két meccsén meglehetősen simán verték a nyíregyháziakat. A KTE begyűjtötte a Paks skalpját is, egyedüli vereségét pedig a harmadik fordulóban szenvedte el a Sopron otthonában, tehát kilenc meccs után nyolc győzelem áll a neve mellett.

– Nemcsak az eredmények, hanem a játékosállomány alapján is ki lehet jelenteni, hogy remek ellenfél érkezik hozzánk – mondta Sitku Ernő, a kezdeti három győzelmet követően zsinórban hat vereséget számláló nyíregyházi csapat vezetőedzője. – Nem kétséges, hazai pályán is bravúr szükséges Sztojan Ivkovics csapatának legyőzéséhez, de azért itthon képesek lehetünk a meglepetésszerzésre. Ehhez javulnunk kell, támadásban és védekezésben egyaránt, de legfőképpen abban, hogy egységes csapatként tudjunk teljesíteni.

A teljes cikk a olvasható a Kelet-Magyarország 2014. december 4-i számában.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!