Sport

2015.02.16. 17:24

A nagy kérdés: mikor kell Pakson játszani?

Nyíregyháza - A Szpari heti programját az MLSZ döntés fogja meghatározni, kedden értékelik a felkészülést.

Nyíregyháza - A Szpari heti programját az MLSZ döntés fogja meghatározni, kedden értékelik a felkészülést.

Az biztos, hogy Potokár napját nem fogják megünnepelni a Szpari focistái. A szombati, kassaiak elleni felkészülés mérkőzésen tesztelt szlovén védő nem fogta meg a nyíregyházi klub vezetőit, így Potokar Nejc máshol próbálhat szerencsét.

Hétfőn délelőtt az örökösföldi pályán vezényelt edzést Mátyus János, a Nyíregyháza Spartacus mestere. A heti program ugyan már megvan, ám ez még változhat, mégpedig attól függően, hogy a Paks elleni, ősszel elmaradt bajnokit mikor fogják rendezni.

Szatmárnémeti, Tiszaújváros?

Miként ismert: az MLSZ illetékesei tavaly február 21-ét jelölték meg, ami ugyebár szombaton lesz. Igen ám, de információink szerint a paksi és nyíregyházi klub vezetői írásban kérték az MLSZ versenybizottságát, hogy ne most legyen a találkozó. A döntés tehát a szövetség kezében van.

Amennyiben a bajnoki rajt a jövő szombati, Honvéd elleni hazai találkozó lesz, akkor szerdán a román másodosztályban szereplő szatmárnémeti csapatot fogadja a Szpari, szombaton pedig az NB III-ban szereplő tiszaújvárosiakat.

A klubnál bíznak abban, hogy ez lesz a heti menü és szombaton nem kell pályára lépni Pakson.

A felkészülés eddig részét a szakmai stáb kedden délután egy sajtótájékoztatón fogja értékelni, amelynek az Onyx Casino ad majd otthont. A szezon előtti hagyományos szurkolói ankétot a jövő hétre tervezik.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!