Sport

2015.05.01. 15:47

Kiesőjelölt ellen játszani veszélyes!

Nyírbátor, Kisvárda - Labdarúgó , 25. forduló: A nyírbátoriak Hajdúböszörmény, az éllovas kisvárdaiak Veresegyházon játszanak a hétvégén.

Nyírbátor, Kisvárda - Labdarúgó , 25. forduló: A nyírbátoriak Hajdúböszörmény, az éllovas kisvárdaiak Veresegyházon játszanak a hétvégén.

Hajdúböszörményi TE–Nyírbátori FC (szombat, 17.30)

Kovács János, nyírbátori edző: – A győzelem mindig jókor jön, a Kazincbarcika elleni siker nálunk is megnyugtatott játékost, vezetőt, szurkolót és edzőt egyaránt. Hátra azonban nem dőlhetünk, hiszen szeretnénk folytatni a menetelésünket. Sok újdonsággal nem szolgálhatok, és bár nyertünk, tartom magam ahhoz, hogy lehetnek változások a csapatban. Az ellenfelet jól ismerjük, igaz, ők is bennünket, hiszen Fogarasi Zoltán bátori edzősködése idején már többen a csapatunkban szerepeltek. Ráadásul a Jászberény legyőzése arra enged következtetni, hogy a Böszörmény az edzőváltás eredményeként kezd magára találni. Lenne miért visszavágnunk, hiszen hazai pályán fájó, öt négyes vereséget szenvedtünk, most az lenne az alap, hogy ne kövessünk el annyi hibát, mint tavaly októberben. Nagy harc lesz!

Veresegyház VSK–Kisvárda Master Good (vasárnap, 17.30)

Révész Attila, kisvárdai szakmi igazgató: – Hasonlóan legutóbbi ellenfelünkhöz, a Felsőtárkányhoz, a Veresegyház is jelentős vérátömlesztésen ment keresztül, és az elmúlt öt fordulóban nem is talált legyőzőre. Szemben az őszi sok kapott góllal, mostanra nagyon stabillá vált a védekezése, fiatal játékosait rutinos, élvonalat is megjárt játékosokkal egészítették ki. Teljes erőbedobást igényel tőlünk a mérkőzés, és ugyan vannak hiányzóink, de remélem, tudjuk őket pótolni, és mindenképpen a három pont az elfogadható a számunkra.

A teljes cikk a Kelet-Magyarország 2015. május 2-i számában olvasható.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!