Sport

2015.09.19. 20:36

A végén csak a várdai juniorokat lehetett hallani

Kisvárda - Először játszott idegenben az NB I B-ben újonc Kisvárdai KC SE NB I B-s női kézilabda-csapata.

Kisvárda - Először játszott idegenben az NB I B-ben újonc Kisvárdai KC SE NB I B-s női kézilabda-csapata.

A kezdeti megilletődöttség után tartotta a lépést az Orosházával a Kisvárdai KC SE a szombat esti női NB I B-s bajnokin. A játékrész második felében már inkább az újonc vendégek vezetgettek, de a csapatok fej fej mellett haladtak, és mivel az utolsó támadásból is betalált a Várda, minimális előnnyel vonulhatott pihenőre.

A második félidőre változtatott védekezésén a Kisvárda, és ez döntőnek bizonyult: ebben a szakaszban meglépett a vendégcsapat, kilenc gól is volt már az előny, így aztán a lelkes hazai tábor is elhalkult, és a végén már a kisvárdai juniorok hangját lehetett hallani a lelátón. Érthetően, hiszen a „nagyok” megérdemelték az éltetést, megszerezték első győzelmüket a másodosztályban, ráadásul idegenben.

Orosházi NKC–Kisvárdai KC SE 26–33 (12–13)

Orosháza, 300 néző, v.: Sándor L., Szikszay Cs.

Kisvárda: Puscas – Vukojevic 7, Lévai 8/4, Gidai 6, Dudás G., Bízik 3, Héjjas 3. Csere: Miklovicz (kapus), Tarjányi 3, Cibulenko 1, Kósa K., Major F. 1, Kránitz 1. Edző: Rácz Sándor. Kiállítások: 12, illetve 6 perc. Hétméteresek: 3/1, illetve 5/4.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!