Sport

2015.09.23. 18:42

Profin kezelték a feladatot a nagyecsediek

Nagyecsed - Noha a nagyecsediek a fogukat szívták, amikor kiderült, hogy aktuális Magyar Kupa fellépés a Csongrád megyei első osztály élcsapatának számító Ásotthalom otthonába szólítja őket – utólag talán már nem bánják, hogy így alakult.

Nagyecsed - Noha a nagyecsediek a fogukat szívták, amikor kiderült, hogy aktuális Magyar Kupa fellépés a Csongrád megyei első osztály élcsapatának számító Ásotthalom otthonába szólítja őket – utólag talán már nem bánják, hogy így alakult. Kulturált körülmények között nagy csatában vívta ki a továbbjutást a szabolcsi legénység, amely sokat tett, no és még többet utazott a siker érdekében. Így megérte, hogy a szatmáriak már egy nappal korábban elindultak a déli határvidékre, vagyis az amatőr szférához képest profi módon kezelték a rájuk váró feladatot.

Ádámszki Róbert pedig „ezredszer” döntött: gólja bravúros ecsedi győzelmet eredményezett.

KM


Magyar Kupa: országos főtábla, 2. forduló

Ásotthalom–Nagyecsed 1–2 (1–1)

Ásotthalom, 200 néző, v.: Takács T.Ásotthalom: Vasas G. – Németh P., Vastag B., Szabadi N., Mészáros Z. (Gajdacsi M., 60.), Grósz M. (Kothencz L., a szünetben), Balogh Á., Somlyai D. (Mihálkó G., 83.), Mihálkó M., Pálfi Á., Baji R. Edző: Kószó László.

Nagyecsed: Makó R. – Dobos Z., Ricsei F., Homann R., Zámbó K. (Bodogán Z., a szünetben), Nyíregyházi G. (Somlyai G., 62.), Ascsillán L., Ladányi D., Czifrák R., Marinas V., Ádámszki R. (Vámosi Cs., 87.). Edző: Opre Mihály.

Gól: Baji R. (45. - 11-esből), illetve Ladányi D. (10. - 11-esből), Ádámszki R. (51.).

Opre Mihály: – Nagyon jó, szervezett csapat ellen, ékszerdoboz pályán azt gondolom, az összkép alapján megérdemelten nyertünk. Gratulálok a fiúknak, elnök úrnak pedig köszönjük, hogy profi módon készülhettünk fel erre a mérkőzésre. Remélem, azok a szurkolók, akik már „leváltottak”, talán még adnak egy meccs bizalmat.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!