Sport

2015.10.19. 12:52

Kisvárdai KC SE: A mezőny egyedüli veretlenje

Kisvárda - Ugyan nem valósult meg az A verzió, de a kisvárdai kézilabdázó hölgyek így is biztosan hozták a kötelezőt.

Kisvárda - Ugyan nem valósult meg az A verzió, de a kisvárdai kézilabdázó hölgyek így is biztosan hozták a kötelezőt.

Egyetlen veretlen csapat van már a női másodosztály Keleti csoportjának mezőnyében: a Kisvárdai KC SE. Azzal, hogy az egriek kikaptak Kispesten, a vesztett pontok alapján az újonc szabolcsiak a legjobbak, hiszen a Kispest egy meccsel többet játszva előzi meg egy egységgel KKC-t.

– Továbbra is azt mondom, helyén kell kezelni ezt az állapotot, mert még mindig nagyon az elején járunk, de természetesen erőt, kitartást és tartást kell, hogy adjon nekünk a további munkához – állapította meg Rácz Sándor, a kisvárdaiak vezetőedzője, aki a szombaton 31–24-re megnyert örkényi bajnoki tapasztalataira is kitért. – Szerettem volna, ha az A verzió valósul meg, és már az első félidőben döntésre visszük a dolgot, de ez azért nem történhetett meg, mert továbbra is szélsőségesen teljesítünk, a szenzációs megoldásokat bugyuta hibák követik. Eddig csak a kupameccsünkön, az NB II-es Hajdúböszörmény ellen volt igazán meggyőző az első félidei játékunk, de szünet után rendszerint remekelünk, amiben szerepe lehet a nyáron elvégzett kemény munkának.

Legközelebb nem akármilyen meccs vár a várdai hölgyekre, hiszen az eddigiek alapján a Hajdúnánás elleni hazai bajnoki erősen rangadógyanús. Úgyhogy nemcsak a csapatnak, a szurkolóknak is illik készenlétben állniuk.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!