Sport

2016.03.15. 18:13

Azért még mindig róluk szól a történet

Apagy - Nem könnyen, de egyesben Lindner Ádám nyert, párosban Marsi Mártonnal duplázott Apagyon, a 10. Szabados-OK Kupa pingpongversenyen.

Apagy - Nem könnyen, de egyesben Lindner Ádám nyert, párosban Marsi Mártonnal duplázott Apagyon, a 10. Szabados-OK Kupa pingpongversenyen.

Azt azért végleg el lehet felejteni, hogy valamiféle buliverseny lenne a Szabados-OK Kupa. A tizedik alkalommal megrendezett apagyi nemzetközi viadalon (a jubileum apropóján minden résztvevő és segítő egyenpólót, a végén pedig emlékérmet kapott) a csoportmérkőzések után egy-egy sztárnak már a nyolc közé jutásért is meg kellett izzadnia, majd jöttek a negyeddöntők (amikor már hatodik órája tartott a verseny…), és igazán élesre fordult minden.

Köszönhetően annak, hogy az olaszországi profiskodásból hazatérő, a viadalon most debütáló székelyudvarhelyi György Szilárd csúcsformában játszott, és a négy közé jutásért nagy meccsen legyőzte a világbajnokságot is megjárt, amúgy címvédő Jakab Jánost. Aztán a tavalyelőtti első Gerold Gábort, így a másik elődöntőben vesztésre álló (valójában már 2:2-re, hiszen 10:4-e volt a negyedik szettben), ám az osztrák élvonalban szereplő Molnár Krisztián izomgörcse miatt mégis továbbjutó Lindner Ádámra várt a feladat, hogy megmentse a korábbi győzők becsületét.

Marsi Márton felcsapott edzőnek, és tanácsokkal igyekezett segíteni jó barátját, Lindner pedig gürizett rendesen, hogy megverje az őt a csoportban legyőző György Szilárdot. Ezúttal nyoma sem volt a korábbi évek gáladöntőinek, a dobálásokkal fűszerezett labdameneteknek, de látványból így sem volt hiány. Lindner nyert 3:1-re, így a verseny örökranglistáján négy győzelmével beérte az alapítótag Marsit.

Ja, és ők ketten a párost is megnyerték, vagyis hiába múlnak az évek, ez a viadal valahogy még mindig róluk szól…

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!