Sport

2017.05.10. 17:26

Kétharmadára csökkentették a baktai játékos büntetését, miután megnézték a videót

Baktalórántháza - Molnár Levente a baktalórántháziak futballistája egy év helyett négy hónapig nem léphet pályára.

Baktalórántháza - Molnár Levente a baktalórántháziak futballistája egy év helyett négy hónapig nem léphet pályára.

Egy évről négy hónapra csökkentette a Magyar Labdarúgó-szövetség (MLSZ) fegyelmi bizottsága Molnár Levente eltiltását, amelyet eredetileg a Ménfőcsanak–Baktalórántháza Amatőr-kupa-döntő (2–0) után mértek ki rá. A baktalórántházi játékos azért kapott piros lapot, mert a jelentés szerint a játékvezetőt verbálisan és tettleg is bántalmazta, ám a fegyelmi tárgyalás megtartása és a baktalórántháziak által a bizottság előtt eddig nem ismert videofelvétel megtekintése után jelentősen csökkentették a büntetést, amely április 25-én lépett életbe, és augusztus 25-ig tart. Molnár Leventét labdarúgóként tiltották el, nem mindennemű, a labdarúgással kapcsolatos tevékenységtől – ez azért fontos, mert ő látja el a csapat masszőri teendőit is.


A Ménfőcsanak elleni Amatőr-kupa döntőben kiállított Molnár Levente (Baktalórántháza) súlyos büntetést kapott: 2017. április 25. napjától kezdődően minden labdarúgással kapcsolatos tevékenységtől 12 hónapra érvényes eltiltással sújtották..

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!