Sport

2018.10.11. 12:44

Alex serdülő bajnoki aranyérmet birkózott Soroksáron

Szabolcs-Szatmár-Bereg - Mindhárom megyebeli klub fiatal versenyzői szőnyegre léptek.

Szabolcs-Szatmár-Bereg - Mindhárom megyebeli klub fiatal versenyzői szőnyegre léptek.

A közelmúltban több versenyen is gyűrték egymást ifjú megyebeli birkózóink. A szabadfogású diákolimpia területi döntőjének Gyöngyös adott otthont A Bökönyi DSE versenyzői közül Csiszár Sándor az első, Dalanics Zsolt, Seres Balázs és Kofler Miklós a harmadik, míg Majoros Csaba és Csiki Szilveszter az ötödik helyen zárt. A Cellspan Balkány birkózói közül Harangi Roland arannyal, Uri Sándor és Hebó Mihály ezüsttel, míg Hebó Kristóf bronzéremmel térhetett haza.

Több helyszínen versenyeztek

Az országos döntőt Karcagon rendezték. A Nyírsport SE két ifjú tehetsége, Jeles Antal (46 kg) és Csabai Marcell (63 kg), a balkányiak közül pedig Harangi Roland 26 (kg) és Pongó Kevin (32 kg) léptek szőnyegre. Kevinnek sérülés miatt fel kellet adnia a küzdelmet, a többiek három nyert és egy veszített meccsel a dobogó harmadik fokára állhattak.

Püspökladányban a diák 1-es és serdülő kötöttfogású diákolimpián a balkányiak közül Uri Sándor ötödik lett, míg a serdülőknél Felföldi Szabolcs bronzérmet szerzett.

A soroksári szabadfogású országos bajnokságon a balkányi Gilányi Alex bajnoki aranyat birkózott.

KM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!