Sport

2019.01.05. 17:53

Füves focipálya a Kisar SE nagy beruházása

Csenger - Csengerben futópálya is épül majd a támogatásból.

Csenger - Csengerben futópálya is épül majd a támogatásból.

Miként arról már beszámoltunk, az elmúlt esztendő végén több mint 72 milliárd forintnyi fejlesztési célú támogatás kiosztásáról döntött a kormány. A pénzből megyénkbe is jut. Sportfejlesztési támogatásként 225 milliót kap a Csenger Futball Club, a Kisari SE pedig 125 milliót.

– A támogatásból egy alácsövezett füves focipályát építünk öltözővel, kispadokkal, kerítéssel és egy kis tribünnel. A munkákat már tavasszal szeretnénk elkezdeni és terveink szerint ősszel már itt játszana a csapatunk – tájékoztatta lapunkat Varga Gyula, a megyei III. osztály Szamos-csoportjában szereplő Kisar SE elnöke.

Csengerbe több pénz jut, itt is épül majd egy füves focipálya, amelyet majd atlétikai pálya fog övezni. A támogatásból jut majd a létesítmény csinosítására is.

– Mivel hatvan nap van a részletes költségterv benyújtására, a részletek kidolgozása még várat magára. Még ebben az esztendőben szeretnénk átadni az új sportkomplexumot – tudatta Szilágyi Sándor, a Csenger FC vezetőségének tagja.

ML

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!