Sport

2019.03.17. 20:44

A szimpatikus vesztes szerepében

Szabolcs-Szatmár-Bereg - A labdarúgó NB III. Keleti csoportjának 19. fordulójában mindkét, megyénkbeli csapat, a Sényő-Carnifex FC és a Nyírbátori FC is idegenben szenvedett vereséget.

Szabolcs-Szatmár-Bereg - A labdarúgó NB III. Keleti csoportjának 19. fordulójában mindkét, megyénkbeli csapat, a Sényő-Carnifex FC és a Nyírbátori FC is idegenben szenvedett vereséget.

Labdarúgás: NB III., Keleti csoport, 19. forduló

DEAC-Sényő-Carnifex FC 4-1 (1-0)

Debrecen, 300 néző, v.: Horváth (Nyerges, Dobos).

DEAC: Szabados – Nagy Z., Spitzmüller, Patócs (Karikás), Bucz, Máté, Katona (Ramos), Balogh, Virág, Sidibe, Nagy R. (Kerekes). Edző: Sáfár László.

Sényő: Gagyi – Bodó, Klepács, Kristófi, Lakatos L., Phrakonkham (Lakatos B.), Fabu, Kapacina K., Barcsay (Lizák, Bernáth), Kapacina V., Márton. Edző: Fiumei Viktor, Imrő László.

Gól: Nagy Z., Spitzmüller, Kerekes 2 (az egyiket 11-esből), ill. Kristófi.

Tudósított: Pehely Zoltán.

Sáfár László: - Az őszi mérkőzés folytatása volt ez, csak fordított szinten csinálták a csapatok: mi védekeztünk, ők támadtak. A Sényő nagyon sokat fejlődött az őszhöz képest.

Imrő László: - Alacsony színvonalú mérkőzésen az első félidőben a kevés lehetőségünkkel is rosszul sáfárkodtunk, míg az ellenfelünk egy szögletből megszerezte a vezetést. A hazai csapat nagyon szervezetten játszott, ezzel nem tudtunk mit kezdeni. Kettő egynél felcsillant a remény, de ellenfelünk lezárta a mérkőzést. Csak gratulálni tudunk nekik. A szimpatikus vesztes szerep sovány vigasz.

Szolnok-Nyírbátori FC 3-0 (2-0)

Szolnok, 300 néző, v.: Kulcsár (Szabó, Kövér).

Szolnok: Molnár – Ágoston, Nagy, Tisza, Simon, Szabó T., Annus, Karacs, Kotula, Szabó R., Földi. Edző: Tóth Tibor.

Nyírbátor: Vasas – Szegedi, Sárosi (Vámos), Müller (Urbán), Tóth, Katona, Pálinkás (Bagi), Benkő, Boros, Fenyőfalvi, Terdik. Edző: Szilágyi Krisztián.

Gól: Simon 2 (mindkettőt 11-esből), Annus.

Tudósított: Janovics János.

Tóth Tibor: - Azt gondolom, a mérkőzés összképe alapján megérdemelt győzelmet arattunk egy rendkívül szimpatikus csapat ellen.

Szilágyi Krisztián: - Rengeteg hibával, hitehagyottan játszottunk a mérkőzésen, amit a bajnokesélyes könyörtelenül kihasznált. Gratulálok és sok sikert a továbbiakban a Szolnoknak!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!