Sport

2019.03.16. 11:35

Április végéig bármi történhet

Szabolcs-Szatmár-Bereg - Valaki egy szeptemberi meccsre emlékezett, más a jövőt említette.

Szabolcs-Szatmár-Bereg - Valaki egy szeptemberi meccsre emlékezett, más a jövőt említette.

A Tiszántúli Takarék megyei I. osztály hétvégi fordulójában többen is véget vetnének egy sorozatnak. Márton István abban bízik, hogy ezúttal jobban elbírnak az aktuális listavezetővel, mint tették azt három hete, ráadásul a Tarpa esetleges győzelmének külön érdekessége is lenne – az immáron tizennégy meccse veretlen Mándok épp náluk égett meg legutóbb, még szeptember elsején.

Csáki Róbert előre tekintett, és abban reménykedik, hogy a Tiszakanyár első igazán jó meccsére és ezzel együtt az első tavaszi győzelmére nem kell április végéig várni.

A Mándokéhoz még nem hasonlítható, de dicséretes szériában van a Balkány is, amely az egyre inkább magára találó Nagyecsedet fogadja. Az ecsediek közvetlen riválisa, a Nyírgyulaj sem mostanában veszített pontot, ráadásul hosszú idő után most játszhat először hazai pályán.

Minden pont számít

Az Ibránynak is bele kell kezdenie a pontgyűjtésbe, erre jó esélye van a sereghajtó ellen. A Tiszavasvárihoz hasonlóan a kiesés elől menekülő Csengernek sem lesz könnyű dolga, hiszen a Nagyhalászt látja vendégül.

Baktalórántházán ki-ki meccset rendeznek, Gyulaházán úgy érzik, ezúttal meglehet a győzelem, amivel ők is elindulhatnak felfelé. Egy biztos, a tabella alján minden hétvége létfontosságú.

- KM -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!