SZON nyereményjáték

2014.01.31. 11:29

Jegyeket nyerhet az új Robotzsarura!

Felpolírozták a Robotzsaru fémpáncélját, az új szerelés jobban csillog mint valaha. Játsszon velünk, ha szerencséje van mi álljuk a mozijegyét a vetítésre!

Felpolírozták a Robotzsaru fémpáncélját, az új szerelés jobban csillog mint valaha. Játsszon velünk, ha szerencséje van mi álljuk a mozijegyét a vetítésre!

Detroit, 2028. A robottechnológia monopóliuma egy nemzetközi óriáscég, az OmniCorp kezében van. Különböző harci drónjaikat sikerrel használja a hadsereg a tengerentúlon már évek óta – ez pedig sok milliárdos profitot jelent a cég számára. Az OmniCorp fejesei úgy döntenek, hogy hazai fronton is csatasorba állítják egyébként sokat vitatott technológiájukat, és erre nem sokkal később remek lehetőség adódik. Amikor Alex Murphy (Joel Kinnaman) – a szerető férj és apa, valamint remek zsaru, aki mindent megtesz azért, hogy elsöpörje a bűnözést és a korrupciót Detroit utcáiról – súlyosan megsérül szolgálat közben. Az OmniCorp benne látja meg a lehetőséget, hogy létrehozzanak egy félig ember, félig robot rendőrtisztet.

A vállalat álma, hogy minden városban szolgáljon egy Robotzsaru, ennek köszönhetően pedig további milliárdok kerüljenek a részvényesek számláira. Egy dologgal azonban nem számoltak: a robottesten belül továbbra is egy ember rejtőzik, akik igazságot akar szolgáltatni... minden áron!

a sorsolásra február 6-án kerül sor, a részvételi feltételekről itt olvashat

Játékunk nyertesei:

Mogyorósi Béla - mogyorosi31@...

Pécsi Barbara - mukifeju@...

Radács Rozália - rozali82@...

Miskolczi Zoltán - miskozo@...

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!