SZON nyereményjáték

2015.05.27. 14:16

Mit szólnál egy jó kis horrorhoz? Van rá 5 páros jegyünk!

Az 1982-es klasszikus horrorfilm remake-jének története szerint, egy amerikai család boldogan költözik be új, kertvárosi otthonába, azonban hamarosan különös jelenségek kezdik aggasztani őket.

Az 1982-es klasszikus horrorfilm remake-jének története szerint, egy amerikai család boldogan költözik be új, kertvárosi otthonába, azonban hamarosan különös jelenségek kezdik aggasztani őket.

Az épületben ugyanis kísértetek járnak és nem nézik jó szemmel az új jövevények érkezését. Amikor elragadják a család kislányát, a kétségbeesett szülők felveszik a harcot a földöntúli teremtményekkel.

A fiatal filmes Gil Kenan otthonosan mozog a horror műfajában, ezért egyértelmű választás volt a több mint 30 éves klasszikus horror újrájának rendezői pozíciójára. A főszerepben a Charlie angyalai-ból és az Egy veszedelmes elme vallomásai-ból is ismert Sam Rockwell-lel, aki mostanában a Flight Facilites nevű ausztrál elektronikus formáció legújabb, Down to Earth című videoklipjében is látható. A női főszerepet Rosemarie DeWitt-re bízták, akit a hazai nézők leginkább a Mad Men – Reklámőrültek Midge Danielseként ismerhetnek.

Részletek

Műfaj: Horror-thriller

Korhatár: 16

Magyarországi premier: május 28.

Szereplők: Sam Rockwell, Rosemarie DeWitt, Jane Adams, Saxon Sharbino, Nicholas Braun

Rendező: Gil Kenan

Producer: Nathan Kahane, Roy Lee, Sam Raimi, Robert G. Tappert

Executive Producer: Becky Cross Trujillo, John Powers Middleton, J.R. Young

Forgatókönyvíró: David Lindsay-Abaire

Előzetes

Játékunk nyertesei:

Kató Adrienn - kato.adrienn91@...

Juha Martin - juhamartin00@...

Ahmed Zsófia - mokuslany19@...

Jakab Tamás Attila - jak1106@...

Baksa Gábor Lászlo - baksa.gabor.laszlo@...

emailben értesítünk a nyeremények átvételének módjáról

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!